Інтимні зустрічі – Терезам, обережність – Рибам: гороскоп на 29 липня

А в особистому житті Скорпіонів можливі серйозні зміни

ОВНИ

Якщо ризикнете, то зможете піднятися на новий кар’єрний рівень. Але перш ніж діяти, усе ретельно зважте.

ТЕЛЬЦІ

Зорі радять не йти на компроміс і не ходити протоптаними стежками. Шукайте нові шляхи розвитку і не сумнівайтеся у собі.

БЛИЗНЯТА

Цього дня вам доведеться розв'язувати робочі проблеми. А їх набереться немало. Після напруженого дня хоча б вечір присвятіть спокійному відпочинку в домашній обстановці.

РАКИ

Більше спілкуйтеся з дітьми – так ви зрозумієте свої помилки. Вам необхідно змінюватися та позбутися надмірної строгості та незалежності. 

ЛЕВИ

Сприятливий день, аби позбутися шкідливих звичок. Час подбати про себе: дотримуватися здорового способу життя та обирати правильне коло спілкування.

ДІВИ

Це буде хороший день. Творчий підхід у роботі, відвертість, особиста привабливість і доброзичливість зроблять свою справу.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для інтимних зустрічей і відновлення стосунків. Також не виключено, що у вашому житті з'явиться нова людина, яка побачить в вас щось таке, чого не помічають інші.

СКОРПІОНИ

Події цього дня можуть розхвилювати вас. Цілком можливі серйозні зміни в особистому житті, пов'язані з новими знайомствами і розривом зв'язків. 

СТРІЛЬЦІ

Надмірні навантаження можуть вкрай вас вимотати, тому краще збавити оберти. Гарні емоції гарантовані після спілкування з рідними.

КОЗОРОГИ

Ваш творчий та оригінальний погляд на речі зможе розташувати до вас будь-кого. Але водночас вам доведеться відстоювати свої переконання.

ВОДОЛІЇ

Вірогідні випадкові знайомства, які залишать серйозний слід у вашому житті. Також у цей період ви можете підвищити свою популярність серед колег.

РИБИ

Будьте обережні. У всьому. Не покладайтеся на удачу і все контролюйте. Можливі конфлікти через підвищену емоційність і ревнощі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень