Жартівливий гороскоп: що станеться, якщо 12 знаків Зодіаку вирішать відпочити разом

Впізнайте себе

Спека, +30 градусів в затінку, і ви їдете відпочивати…

Що ж станеться, якщо усі 12 знаків Зодіаку вирішать відпочити разом?

Під час поїздки ОВНИ нервують через те, що автомобіль їде надто повільно, ДІВИ хвилюється за крихти, які залишили СКОРПІОНИ, потайки скуштувавши бутерброд. СТРІЛЬЦІ знімають сонцезахисні окуляри та сандалі, поставивши босі ноги на спинку сидіння перед собою і засмутивши тим самим РАКІВ до сліз. БЛИЗНЯТА вже встигли змінити низку статусів в соціальній мережі: «Ми виходимо», «Ми виїжджаємо», «Ми вирушили в подорож», «Скорпіон їсть, Рак плаче, Овен діє мені на нерви»…

ТЕРЕЗИ переживають про те, щоб не пом’яти та не забруднити свій одяг, тому люб’язно просять ТЕЛЬЦІВ покласти якомога далі шоколадний батончик і сік. ЛЕВИ протягом всього шляху махають рукою, думаючи, що приковують погляди всіх зустрічних людей. КОЗОРОГИ зайняті підрахунками того, скільки грошей зможуть витрачати щодня і як заощадити. ВОДОЛІЇ у цей момент приміряють маску для підводного плавання, а РИБИ – бачать дев’ятий сон…

«Слава Богу, ми приїхали», – саме так виглядає новий статус БЛИЗНЯТ в соціальній мережі. Представникам цих знаків Зодіаку все подобається. ОВНИ вже хлюпаються в морі. СКОРПІОНИ засіли у ванній кімнаті, а ТЕРЕЗИ скаржаться на те, що їм ніде переодягнутися. ДІВИ вже на межі нервового зриву, тому що квартира, в якій вони будуть жити, в цілковитому безладді, і ніхто навіть не додумався розпакувати речі. СТРІЛЬЦІ пішли оглядати визначні пам’ятки, а ТЕЛЬЦІ  пішли за рибою до вечері. РАКИ готують суп для всієї компанії.

КОЗОРОГИ торгується з господарем квартири. ЛЕВИ влаштувалися на балконі, щоб попозувати. РИБИ тільки що розплющили очі та розмірковують про сенс життя.

У соцмережах з’являється нова фотографія, на якій: ДІВИ в капелюсі з великими полями з сонцезахисним кремом у руці, а РАКИ  – в рушнику з мультиплікаційними героями,  ТЕРЕЗИ позують в купальнику вартістю середнього автомобіля. ЛЕВИ показують свою бездоганну фігуру, РИБИ не потрапили в кадр, СТРІЛЬЦІ корчать пики, СКОРПІОНИ відвернулися і заборонили БЛИЗНЯТАМ відзначати їх на фото. ВОДОЛІЇ ходять у масці й ластах, у КОЗОРОГІВ під пахвою три книги, ТЕЛЬЦІ смакують морозиво, а ОВНІВ на фото немає, через те, що вони запливли за 100 метрів від берега.

«Це наша вечірка», – пишуть БЛИЗНЯТА в соцмережі, але не завантажують фотографію, через те, що всі, крім ДІВИ, отримали сонячні опіки. ТЕЛЬЦІ вмикають гриль, в той час, як ЛЕВИ доводить, що у них вийде впоратися з приготуванням м’яса краще. СТРІЛЬЦІ тим часом покликали на вечірку всю округу; СКОРПІОНАМ це не сподобалося, і вони сумують у кутку. РАКИ зайняті сервіруванням столу і закликають всіх спробувати фрукти.

ТЕРЕЗИ у чудовому костюмі просять РИБ сфотографувати їх у всіх можливих ракурсах. ВОДОЛІЇ пропонують всім охочим пройти курс підводної риболовлі. КОЗОРОГИ вже підраховують, скільки це буде коштувати. ОВНИ відправилися поплавати в нічному морі.

Джерело: zatyshok.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень