Відомо, які знаки Зодіаку в серпні зможуть зустріти свою любов

Щасливчиків всього троє

Гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Відомий астролог Влад Росс розповів, хто зі знаків Зодіаку зможе зустріти велику любов вже в серпні. Чекати успіху на романтичному терені варто відразу трьом знакам, пише УНІАН

Лев

Перш за все, в серпні в любові пощастить Леву. Він не тільки буде мати можливість зустріти велику любов, але й отримає справжню насолоду від розуміння того, що він знайшов свою другу половину.

Лева чекає життя, повне любові, пристрасті, сексуальної енергії. Він буде насолоджуватися відносинами з іншою людиною і будувати великі плани на майбутнє.

Терези

Другий знак, для якого серпень в плані любові та відносин буде вдалим, - це Терези. Терези мають всі шанси зустріти в цей час любов всього їхнього життя і бути щасливими у відносинах.

Терезів чекає період великої романтики, і вони будуть насолоджуватися естетикою взаємин.

Овен

Овен в серпні може зустріти того, хто згодом стане їхнім партнером по житті. Не виключено, що ділове партнерство переросте у міцні любовні відносини. Так що цілком вірогідний службовий роман, який принесе Овнам велику удачу в побудові життєвих планів і в особистому житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень