Можливість заробити – Дівам, конфлікт у сім’ї – Близнятам: гороскоп на 1 серпня

А Левам не варто «стрибати в гречку»

ОВНИ

Не варто відкладати вирішення проблем в особистому житті. Обговоріть те, що вас турбує з близькими та друзями, адже саме цього дня вони можуть вам підказати правильне рішення.

ТЕЛЬЦІ

Не покладайтеся на волю випадку - дійте самостійно і цілеспрямовано. Зорі стверджують, що цього дня відносини з впливовими особами зміцняться.

БЛИЗНЯТА

Думайте, перш ніж сказати, бо конфліктна ситуація в сім'ї може мати небезпечні та драматичні наслідки. Домашні вже втомилися від ваших емоційних сплесків і постійного невдоволення – задумайтеся над цим.

РАКИ

Цього дня вам вдасться знайти рішення якоїсь наболілої проблеми. Але не чекайте миттєвих результатів – вам ще треба буде над цим попрацювати.

ЛЕВИ

Остерігайтеся романтичних пригод, вони можуть мати небажані наслідки. Особливо, якщо ви вже маєте коханих.

ДІВИ

Зараз не виключений несподіваний поворот у вашому житті. З'явиться можливість заробити гроші, але уникайте ризикованих справ.

ТЕРЕЗИ

Займіться особистими справами, які потребують великих душевних затрат. Якщо маєте з кимось конфлікт, то цього дня ситуація владнається.

СКОРПІОНИ

Тримайте під контролем свої фінанси. А ще бережіть нервову систему - стреси та емоційна неврівноваженість можуть негативно вплинути на ваше самопочуття.

СТРІЛЬЦІ

Будьте максимально раціональними. Можуть виникнути дрібні неприємності, тому вам потрібно бути напоготові.

КОЗОРОГИ

Попри те, що день вихідний, вам пощастить успішно завершити важливе завдання по роботі, яке може посприяти підвищенню.

ВОДОЛІЇ

Не поспішайте піддаватися ілюзіям і чуттєвим насолодам, бо вони можуть залишити неприємний слід у вашій пам'яті. Багата уява і романтизм можуть стати причиною розчарувань.

РИБИ

Конфлікт із коханими може вирішитися тільки в результаті взаєморозуміння або відвертої бесіди. Постарайтеся зробити висновки з цієї ситуації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень