Ймовірність крадіжки – Овнам, нові джерела заробітку – Близнятам: гороскоп на 28 липня

А на горизонті Терезів можуть з’явитися давні вороги

ОВНИ

Вам не варто перевантажувати себе, оскільки ваша енергетика зараз ослаблена. Можливі крадіжки речей і ідей, тому пильнуйте. 

ТЕЛЬЦІ

Зорі не радять робити великі покупки та починати нові проєкти. Усі знайомства матимуть негативний характер.

БЛИЗНЯТА

Не беріться за справи, в яких ви некомпетентні. Не експериментуйте, а дійте тільки перевіреним способом. Також не бійтеся демонструвати рішучість і наполегливість – так ви зможете знайти нові джерела заробітку. 

РАКИ

Цього дня можуть виникнути невеликі розбіжності з колегами. Зробіть усе, щоб ваш керівник не став свідком з’ясування відносин.

ЛЕВИ

Постарайтеся налагодити втрачені контакти. Зараз добре укладати угоди, обговорювати партнерські відносини та звертатися до можновладців.

ДІВИ

Цього дня загостриться інтуїція, можливі віщі сни. Також ймовірні події, які на довгий час зарядять вас позитивними емоціями.

ТЕРЕЗИ

Вас можуть здолати лінощі, тому не варто планувати важливі справи. Також пильнуйте, бо не виключено, що активізуються давні вороги. 

СКОРПІОНИ

Дотримуйтесь правил хорошого тону та будьте розбірливими. Зорі застерігають: усі ваші помилки та негативні думки матимуть своє відображення у найближчому майбутньому.

СТРІЛЬЦІ

Не звертайте увагу на дрібні образи, вмійте прощати й не метушіться. Не зайвими будуть фізичні навантаження, які допоможуть розвантажити голову.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні з вогнем і відмовтеся від алкоголю. Також зорі рекомендують обмежити контакти – вам краще поберегти свою енергію.

ВОДОЛІЇ

Можливі перепади настрою і загострення хронічних захворювань.  Не допускайте надмірного навантаження на організм. 

РИБИ

Хороший день для відновлення стосунків і важливих пропозицій. Не варто вступати в конфлікти, пліткувати або проявляти егоїзм, щоб не ускладнювати кармічну ситуацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень