Заздрість і ревнощі – Левам, мудрі поради – Козорогам: гороскоп на 8 серпня

А Дівам не варто наполягати на своєму

ОВНИ

Вас може чекати випробування і багато чого буде залежати від того, як ви з ним впораєтеся. Не звертайтеся за допомогою до тих, кому не дуже довіряєте, і не зв'язуйте себе обіцянками, оскільки є ризик їх не виконати.

ТЕЛЬЦІ

Зараз можна сміливо змінювати все, що вас не влаштовує. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки. Уникайте навіть найменших суперечок і конфліктів з коханими.

БЛИЗНЯТА

Поставтеся до подій цього дня як до іспиту. Постарайтеся в вільні хвилини зайнятися приємними справами, які дозволять розслабитися і відволіктися від турбот.

РАКИ

Ви відчуєте прилив енергії, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здавалися вам складними. Також зараз гарний час, щоб побалувати себе приємними покупками.

ЛЕВИ

Можливі ревнощі та заздрість з боку партнерів. Цей день краще провести наодинці, щоб уникнути конфліктів.

ДІВИ

День вдасться, якщо ви зумієте правильно оцінити ситуацію і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не будьте надто наполегливими - винахідливість і тактовність швидше приведуть вас до потрібного результату.

ТЕРЕЗИ

Цього дня частина неприємностей зникне без вашого втручання, тому не гарячкуйте. Не давайте собі обіцянок, бо це суттєво обмежить вашу свободу.

СКОРПІОНИ

У відносинах з близькими можуть виникнути труднощі. Добре думайте, перш ніж щось робити, оскільки виправити помилки буде дуже важко.

СТРІЛЬЦІ

Ви перебуватимете у піднесеному настрої і все вам вдаватиметься з першої спроби. Навіть необдумані рішення будуть правильними.

КОЗОРОГИ

Прислухайтеся до порад. Найімовірніше, ви заплуталися у якійсь неоднозначній ситуації і вам краще запитати думку у більш досвідчених людей.

ВОДОЛІЇ

Не забувайте підтримувати близьких і самі не відмовляйтеся від допомоги. Намагайтеся більше відпочивати і не нехтуйте повноцінним сном.

РИБИ

Вам потрібно відволіктися від проблем, тому використайте цей день для комфортного відпочинку, турботи про зовнішність та особистих захоплень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень