Марнославство та егоїзм – Левам, прихильність зірок – Скорпіонам: гороскоп на 2 серпня

А Козорогам запропонують нову роботу

ОВНИ

Розберіться у своїх відносинах з партнерами та колегами. Перегляньте плани і тактику поведінки. Особисте життя також потребуватиме змін.

ТЕЛЬЦІ

Вигідна на перший погляд пропозиція, попри всю принадність, не принесе прибутку. Також цього дня вам потрібно проявити терпіння і витримку. 

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для фінансових операцій і великих покупок. Не варто уникати знайомств - ви зможете показати себе у вигідному світлі та отримати нових союзників.

РАКИ

Вам доведеться поєднувати домашні клопоти з робочими проблемами, а вирішення нових питань - з реалізацією планів попередніх днів. 

ЛЕВИ

Сприятливий день для початку нових справ, комерційних поїздок, підписання документів. Контролюйте усі події й нікому не довіряйте ініціативу. У другій половині дня ваші марнославство та егоїзм дуже дратуватимуть оточуючих, тому можливі конфлікти.

ДІВИ

Можливо, що проблеми, які довгий час назрівали, випливуть назовні саме цього дня. Але вам вдасться швидко вирішити ситуацію.

ТЕРЕЗИ

Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити більше чуйності.

СКОРПІОНИ

Зорі налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що за сприяння впливового покровителя вам вдасться створити стартовий майданчик для майбутніх успіхів. 

СТРІЛЬЦІ

Можливе ускладнення відносин з колегами. А ось з керівником вам вдасться домовитися про що завгодно.  

КОЗОРОГИ

Вам можуть запропонувати нове місце роботи з дуже хорошим заробітком. Не ухвалюйте рішення відразу – візьміть паузу, щоб усе добре обдумати.

ВОДОЛІЇ

Це буде успішний день, який запам'ятається вирішенням проблем. У професійному плані день теж буде вдалим – ви зможете зав’язати дуже вигідні знайомства.

РИБИ

Емоційна неврівноваженість стане причиною втрати довіри партнерів. Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей, тому пильнуйте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень