Професійний провал – Водоліям, вигідне відрядження – Терезам: гороскоп на 6 серпня

А Козорогам потрібно навчитися чути людей

ОВНИ

Цього дня справи будуть розвиватися вкрай повільно й не принесуть бажаних результатів. А несподівана звістка може ускладнити відносини з оточуючими. 

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають цікаві знайомства - не виключено, що з ділових відносин вони переростуть в особисті стосунки.

БЛИЗНЯТА

Ви отримаєте гроші, на які зовсім не сподівалися. Але ці гроші поглинуть непередбачені витрати. Ймовірне нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливі сумні наслідки.

РАКИ

Постарайтеся вирішити всі питання у першій половині дня, оскільки друга частина доби може виявитися дуже важкою. 

ЛЕВИ

Хороший день для фізичної роботи, будівництва та ремонту. Зранку метушня або дрібні обов'язки трохи загальмують процес, але ви зможете впоратися з тим, що запланували.

ДІВИ

Навіть якщо ви продумаєте кожен свій крок, знайдеться зовнішня сила, яка анулює ваші зусилля. Цей день взагалі буде не дуже вдалим.

ТЕРЕЗИ

День підходить для укладення контрактів, ділових переговорів та звернення до органів влади. Можливе й службове відрядження, яке гарно позначиться на вашому бюджеті. 

СКОРПІОНИ

Починається вдалий період для пошуку роботи або реалізації давнього проеєту, який буде фінансово вигідним. Зараз ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані. 

СТРІЛЬЦІ

Ваш авторитет помітно зміцниться. Таємний недруг спробує підставити вам підніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі. 

КОЗОРОГИ

День перевірить вас на марнославство. Неуважність до людей і запальний характер можуть створити вам чимало проблем, тому намагайтеся бути більш стриманими.

ВОДОЛІЇ

Цього дня всі професійні починання будуть приречені на провал. Окрім того, вам доведеться більше, ніж зазвичай, займатися сімейними і побутовими проблемами.

РИБИ

Ви відчуєте приплив сил, а значить все, за що б ви не взялися, вдаватиметься. Навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з вигодою для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень