Можливість заробити – Терезам, «ті ж граблі» – Тельцям: гороскоп на 11 серпня

А Скорпіонів відзначить керівництво

ОВНИ

Цього дня не варто ухвалювати важливі рішення. Спілкуючись з керівництвом і колегами зберігайте спокій, а також уникайте суперечок, які можуть призвести до принципового протистояння. 

ТЕЛЬЦІ

У вас виникне непереборне бажання зустрітися з тим, до кого маєте симпатію. Не виключено, що вам захочеться відновити любовний зв'язок. Але перш ніж це зробити, згадайте чим закінчилися ваші стосунки.

БЛИЗНЯТА

Ділові зустрічі краще проводити у першій половині дня, оскільки потім вас може вибити з рівноваги несподіване повідомлення. Зорі переконані, що воно буде приємним.

РАКИ

Цього дня можлива легка депресія, яку допоможе побороти лише спілкування з коханими. У роботі проявіть мудрість і такт – це єдиний спосіб уникнути проблем.

ЛЕВИ

Через підступи недругів і провокації оточуючих, скоротіть цього дня спілкування до мінімуму. Можливі невеликі успіхи в особистих справах, а ось матеріальні питання вирішити буде нелегко.

ДІВИ

Сміливо беріться за будь-яку справу, оскільки ваш життєвий потенціал буде на високому рівні, а значить, ви зможете з усім блискуче впоратися. Також можливе нове знайомство, яке незабаром закінчиться сваркою або скандалом.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для самовираження і зміцнення авторитету. Постарайтеся реалізувати творчі пориви. Також цього дня ви знайдете нові джерела для заробітку.

СКОРПІОНИ

Вашу роботу відзначить керівництво. І не просто на словах, а й фінансово. Чекайте на премію, але не розслабляйтеся, щоб домогтися ще й кар’єрного росту.

СТРІЛЬЦІ

Цей день пройде під знаком невірності та порожніх обіцянок. Уважно придивляйтеся до людей, особливо – малознайомих.

КОЗОРОГИ

Якщо вам запропонують нову справу, то погоджуйтеся - зорі обіцяють успіх і процвітання у всіх починаннях. Можливе нове знайомство, яке згодом переросте у серйозні стосунки.

ВОДОЛІЇ

Вчіться економно витрачати свою енергію та брати на себе відповідальність. Ваша волелюбність цього дня може зіграти проти вас.

РИБИ

Є велика ймовірність вигідної ділової пропозиції, яку потрібно добре обміркувати. Зараз гарний час, щоб зміцнити свої позиції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень