День істини – Рибам, небезпечні знайомства – Дівам: гороскоп на 5 серпня

А Стрільцям допоможе впливова особа

ОВНИ

Вас переповнюватиме почуття ніжності та любові. Навіть до роботи, тому ви будете надзвичайно активними та продуктивними. Головне - розподілити свої сили так, щоб їх вистачило надовго. 

ТЕЛЬЦІ

Активний день, який ідеально підходить для великих покупок та укладання угод. Зорі радять активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій. Всю енергію краще направити на роботу - вас неодмінно чекає успіх.

БЛИЗНЯТА

Гарний час, аби навести лад у паперах і справах. Вдома вам вдасться створити надзвичайно довірливу та душевну атмосферу.

РАКИ

У вас все вийде, якщо ви об'єднаєтеся з колегами та залучите їх до своїх проєктів і планів. Планети вам сприяють, а тому дозволять продемонструвати таланти.

ЛЕВИ

Ситуація буде складатися не зовсім так, як ви планували. Не виключена випадкова травма, тому будьте максимально обережними. Обережність не завадить і в стосунках з коханими – зараз краще не проявляти зайвих амбіцій.

ДІВИ

Постарайтеся уникати категоричних висловлювань і глузувань. А також остерігайтеся стороннього впливу - нове знайомство може зіграти у вашому житті негативну роль. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі конфлікти з колегами та незгода з керівництвом. До серйозних сварок не дійде, але вам потрібно краще себе контролювати.

СКОРПІОНИ

Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути помилок, рекомендуються обережність, розсудливість і стриманість. Уникайте нових знайомств і галасливих компаній. 

СТРІЛЬЦІ

Можливе заступництво впливової особи, яке дозволить зміцнити ваші професійні позиції. Тому не відмовляйтеся від допомоги.

КОЗОРОГИ

Це день випробувань і перевірки на стійкість характеру. Переможцям зірки обіцяють просування службовими сходами або фінансовий успіх.

ВОДОЛІЇ

Ваша працездатність підвищиться, а також зросте особиста чарівність і сила переконання. З'являться можливості для реалізації надважливого наміру.

РИБИ

Активність у комерційній діяльності спричинить фінансові втрати, тому відкладіть такі справи. А ось вирішення питань в особистому житті зорі відкладати не радять. Цей день може стати днем істини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень