Значно більше грошей – Ракам, зміна обстановки – Водоліям: гороскоп на 9 серпня

А Овнам треба бути особливо уважними на роботі

ОВНИ

Вас чекають несподівані повороти долі та обман, тому пильнуйте. Будьте уважні й на роботі, бо професійні помилки доведеться вирішувати весь тиждень.

ТЕЛЬЦІ

Невдалий час для ризикованих ділових проєктів. Не звертайте уваги на дрібні неприємності - пройде час, і все владнається. Особисті стосунки порадують відвертістю і теплотою.

БЛИЗНЯТА

Це буде день прогресу і розвитку. Причому, позитивні зрушення будуть спостерігатися практично в усіх сферах життя.

РАКИ

Цей день підходить для реалізації найсміливіших задумів. Можливе збільшення прибутків. Причому, суттєве.

ЛЕВИ

Зорі рекомендують вам уникати занадто емоційних людей. І самим не бути такими. Ваш емоційний фон буде дуже коливатися, тому вам потрібно себе контролювати.

ДІВИ

Цього дня все стане на свої місця і ви зрозумієте те, що раніше було для вас великою загадкою. У першу чергу це стосується особистого життя.

ТЕРЕЗИ

Використовуйте нові методи для збільшення заробітку, бо старі методи вже себе вичерпали й не дадуть більшого, ніж є зараз.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно уникати будь-яких експериментів. І не важливо, чого вони стосуються – усе нове цього дня не принесе нічого хорошого.

СТРІЛЬЦІ

Якщо у вас запланована якась робота, то добре було б зробити її зараз, оскільки день дуже підходить для виконання важливих завдань.

КОЗОРОГИ

Зараз на перше місце вам потрібно поставити свої романтичні стосунки. Якщо у вас є пара, то ви зможете зміцнити цей зв'язок, а самотні представники знаку отримають шанс на перспективне знайомство.

ВОДОЛІЇ

Змініть обстановку. Навіть невеликі зміни підуть вам на користь і додадуть енергії.

РИБИ

Будьте обережні зі своїми фінансами. Зорі не рекомендують витрачати їх зараз, навіть, якщо ви запланували, на вашу думку, потрібну покупку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень