Розрив з коханими – Левам, фінансова допомога – Скорпіонам: гороскоп на 10 серпня

А у Козорогів розпочнеться роман

ОВНИ

Існує велика ймовірність нового знайомства або несподіваних романтичних пригод. Однак вони можуть принести у ваше життя тільки зайві турботи й хвилювання.

ТЕЛЬЦІ

Вам не можна нікому відмовляти у проханнях, проявляти жадібність та егоїзм. Не виключено, що доведеться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не складалися раніше. 

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для комерційних операцій, навчання, оформлення та підписання документів. Зорі рекомендують не роздумувати довго над діловими пропозиціями. Спільні проєкти принесуть прибуток. 

РАКИ

Для вас це буде день одкровень і очищення думок, хоча не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до стресу. У другій половині дня вас чекають приємні клопоти, пов'язані з поїздкою або довгоочікуваною покупкою. 

ЛЕВИ

Дрібні сварки з коханою людиною можуть призвести до надзвичайно великого скандалу, а, можливо, й до повного розриву. Будьте обережні, аби потім не шкодувати.

ДІВИ

Цього дня можливі різкі зміни настрою та напади роздратування. Після цього невеликого стресу все стане на свої місця, однак тримайте себе в руках: не конфліктуйте, не експериментуйте й не відволікайтеся на дрібниці. 

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ і подбати про себе. Будь-які контакти можуть мати негативні наслідки, тому зорі радять усамітнитися.

СКОРПІОНИ

Будьте напоготові, оскільки можливі проблеми через ворогів чи непорядність партнерів. Не виключено, що вам буде потрібна фінансова допомога. Не соромтеся звернутися до друзів або родичів, бо незабаром вас чекає непоганий прибуток.

СТРІЛЬЦІ

Лише обдумані дії матимуть шанс на професійний успіх. Спілкування з представниками протилежної статі ускладняться образами, винуватцем яких будете ви. Вам потрібно бути більш щирими у стосунках.

КОЗОРОГИ

Цього дня можливий початок нових романтичних стосунків або приємне продовження старих. Постарайтеся утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.

ВОДОЛІЇ

Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Ваш оптимізм і тонка дипломатія змусять партнерів піти на співпрацю. 

РИБИ

Сімейні проблеми зажадають від вас самопожертви. Вам варто уважніше придивитися до своїх партнерів і переглянути плани на спільне майбутнє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень