ТОП-5 дорогих знаків Зодіаку з бездоганним смаком

У кого розкіш і стиль – у крові

Ці знаки Зодіаку на льоту визначають, чи є в магазині гідна річ, і точно знають, що їм підходить. Це саме вони скуповують модні журнали, роздають поради всім подружкам про те, що їм і з чим поєднувати — і до них прислухаються.

Таких модниць складно «потягнути» чоловікам, але вони, зазвичай, і самі небідні та знають, як забезпечити собі розкішне життя, пише Ukr.Media.

ТЕЛЬЦІ

Все, що так обожнюють Тельці — вишукана їжа, прикраси, меблі, дорогі тканини – коштує недешево. Якоюсь мірою вони – заручники свого почуття прекрасного, тому з радістю приймають хороші подарунки. І якщо вже ви зібралися дарувати їм щось, навіть не думайте вибирати якусь дрібницю або погано скроєну річ. Тельці сприймуть це як особисту образу, але жодним чином не проявлять своїх почуттів. 

ЛЕВИ

Любительки та завсідниці всіх модних розпродажів, Леви ніколи не дозволять собі носити якусь дешеву річ. Ідеальний день дівчат-Левів — з подружками у примірочних найдорожчих магазинів. А її гаманець переповнений дисконтними картками та картками на знижки. До речі, Леви ще й відмінно торгуються.

ТЕРЕЗИ

Терези прекрасно розбираються у предметах добірної якості та ніколи не пройдуть повз, наприклад, хорошого хендмейду. Така дівчина не посоромиться шукати хорошу річ у комісійному магазині або з рук, неважливо - одяг це чи меблі. Красивими речами вони оточують себе з дитинства і дуже люблять, коли вони служать довго і радують око.

КОЗОРОГИ

Козороги дбайливі та ні за що не витратять зайву копійку на який-небудь ширвжиток. Вони готові збирати на те, що вони хочуть отримати, і носитися по всьому місту в пошуках однієї-єдиної конкретної речі. Це Козороги замовляють речі на eBay і чекають їх місяцями, тому що їм дійсно потрібен цей чортів кардиган. Зате, коли заповітна річ вже в руках, їхній радості немає меж.

ВОДОЛІЇ

Ось вже хто не пропустить жодної крутої новинки, так це Водолії. Вони мають екзотичний і дуже вибірковий смак щодо одягу, їжі, подорожей та новинок техніки – насамперед. Водолії не згодні чекати знижок, щоб усе це дістати! Яких тільки крутих «примочок» немає в її сумочці — лише новітні телефони і девайси. Крім цього, дівчата-Водолії дуже цінують люксові місця, де обслуговують по-королівськи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень