«Не роби мамі нерви!»: 4 найбільш дратівливих знаків Зодіаку

Вони втрачають рівновагу практично на рівному місці

ОВНИ

Ці люди не терпітимуть, і одразу уголос кажуть, що їх насправді дратує. Але що важливо, Овни при цьому не поводяться хамовито. Свої зауваження вони зроблять іронічно, тож загалом розмова буде пристойною.

У результаті ніхто не образиться, але точно припинить робити те, що дратує Овнів. 

КОЗОРОГИ

Не люблять скигліїв й слабаків. Поведінка таких людей позбавляє Козорогів рівноваги. Цей  знак поважає  розумних й сильних духом людей, адже й самі безупинно працюють над собою. Козорогів не проведеш, вони як рентген бачать наскрізь, що перед ними нездара або дурень. 

ДІВИ

Найбільші перфекціоністи Зодіаку. Діви прагнуть кращого у всьому, намагаються здолати й свої недоліки. Тож вони не забувають зробити зауваження, й навіть вказувати пальцем на найдрібніші помилки оточення. Діви це роблять спеціально, аби позбутися емоційного напруження, адже недосконалість світу їх дратує.

ВОДОЛІЇ

Водоліїв дратує байдужість й черствість інших. Вони не можуть пробачити людям егоїзм, невміння співчувати або й небажання прийти на допомогу. І Водолії дратуються ще більше, якщо такі риси виявляє хтось з їх друзів чи рідні. Вони терпітимуть до останнього, але потому - вибуху не уникнути. Вони висловлять все, що намагалися тримати у собі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень