Впливові знайомі – Тельцям, несподівані вчинки – Козорогам: гороскоп на 16 серпня

А у Водоліїв з’являться ідеї для додаткового заробітку

ОВНИ

Завдяки своїй працездатності ви зможете здійснити максимум запланованого. А ось будь-яка ініціатива, яку ви вирішите підтримати, принесе лише втому та невдоволення.

ТЕЛЬЦІ

День несе позитивну енергетику. Зміцниться ваш авторитет, зростуть особиста чарівність і сила переконання. Зорі пророкують знайомство з особою, яка буде всіляко сприяти вам. 

БЛИЗНЯТА

Несприятливими цього дня будуть активні дії у сфері професійної діяльності. Краще зайнятися зміцненням здоров'я та особистими справами. 

РАКИ

День підходить для втілення задумів і пошуку нової роботи. Сміливо йдіть до поставленої мети. У другій половині дня можливі важливі події в особистому житті. 

ЛЕВИ

Не варто піддаватися самообману й ілюзіям. Життя готує вам випробування на міцність, тому можуть виникнути невеликі перешкоди у роботі. Щоб з честю вийти з ситуації, потрібно сконцентруватися виключно на своїх професійних обов’язках.

ДІВИ

Цього дня до вас можуть звернутися давні партнери по бізнесу або колеги з несподіваною пропозицією. Не варто відразу погоджуватися на співпрацю - спочатку потрібно тверезо оцінити ситуацію. Можливі обмани і зрада.

ТЕРЕЗИ

Зорі прогнозують поліпшення відносин з колегами, начальством, легкість у спілкуванні з друзями і близькими людьми. Не виключена зустріч, яка принесе багато радості. 

СКОРПІОНИ

Бажання розширити сферу діяльності йтиме врозріз з реальністю. Ваші дії будуть імпульсивними й можуть поставити вас у глухий кут.

СТРІЛЬЦІ

Можливо, ваші уява та кипуча енергія змусять зайнятися проєктуванням довгострокових планів або змінити сферу діяльності. Не втрачайте голову і постарайтеся встояти перед спокусами плоті - вони можуть значно ускладнити ваше життя.

КОЗОРОГИ

Доля дає вам шанс поліпшити своє фінансове становище. Баланс між почуттями і вчинками відновиться, незважаючи на те що почуття будуть яскравими, але мінливими, а вчинки – несподіваними.

ВОДОЛІЇ

Ви матимете вплив на людей і це допоможе вам подолати всі перешкоди на шляху до успіху. Не виключена поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку.

РИБИ

Бійтеся інтриг і заздрощів. Може виникнути необхідність у сприянні друзів або впливових осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень