Ніколи не «здадуть» і не підставлять: знаки Зодіаку, яким дійсно можна довіряти

Таких усього три, але ж головне якість, а не кількість, правда?

Усім нам час від часу потрібно виговоритися і поділитися з кимось своїми секретами, та й просто чимось наболілим. Однак, на жаль, далеко не всім людям можна довіряти таємниці.

Знаки Зодіаку, яким таки можна довіряти, назвала астрологиня Людмила Булгакова.

Виявляється, таких лише три ????

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці, які в принципі не дуже багатослівні, ніколи не розкриють чужої таємниці. Їхня репутація мовчунів з’явилася не просто так – якщо Телець сказав, що нікому не розповість, значить так і буде.

І цьому є одне проте пояснення – йому просто… лінь! ????

 

Якщо Телець почне щось комусь переповідати, то йому доведеться вислухати ще й всі «ойкання» та «айкання» цієї людини, а потім обговорити з нею всі можливі припущення з цього приводу… А це ж ціла купа часу, який можна провести набагато цікавіше! ????

Лев (23.07 – 21.08)

Леви впевнені, що передавання чужих таємниці третій особі не сумісне з їхньою королівською величчю: ну, не можна настільки благородним особам опускатися до банальних пліток і пересудів! ????

Саме через це представники цього знака і таємниці-то вислуховують не надто охоче, справедливо ставлячи запитання: навіщо їм це?

 

А вже про те, щоб ділитися цими секретиками зі сторонніми і мови бути не може.

Леви не розглядають такий варіант навіть як помсту, тому їм можна довіряти на всі 100% ????

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги не стануть ні з ким ділитися чужими секретами просто тому, що у них немає на це часу.

Представники цього знака банально зайняті, причому – постійно: у них є робота, особисте життя, купа планів, які саме час реалізовувати… Ну, куди їм до ваших секретів?! ????

І навіть якщо у Козорогів видасться вільна годинка, аби поговорити з друзями, обговорювати ваші таємниці вони не стануть, бо… більше на це у них часу не буде ????

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень