Це неможливо не помітити: особливості знаків Зодіаку, про які мовчать астрологи

Маєте прекрасну нагоду дізнатися про себе і близьких дещо новеньке й порівняти з власними спостереженнями

Досить часто у нас ховається щось таке, що навіть ми самі до кінця не усвідомлюємо. Звісно, кожен із нас має не лише позитивні сторони характеру, а й доволі «спірні»  ????

Про них і поговоримо ???? 

Овни

Очевидний факт: Овни – це ті, з ким просто неможливо сперечатися. Цих людей називають одними з найбільш впертих у світі. Вони не рахуються ні з чиєю думкою, окрім своєї, і часом із ними дуже тяжко.

Але мало хто знає, що Овни володіють практично безмежною довірою до людей – насправді вони затяті борці за справедливість. Просто самі вирішують, що таке справедливість у тому чи іншому випадку ????

 

Тельці

Найцікавіший факт про Тельців, який рідко висвітлюється – вони просто обожнюють смачно поїсти! Найчастіше з них виходять прекрасні кухарі і дегустатори.

Тельці – запальні люди, які добре вміють маскувати свою злість. Саме завдяки цьому з багатьох конфліктів вони виходять переможцями ????

 

Близнята

Це товариські люди, які здаються дуже стійкими в емоційному плані. Насправді ж це зовсім не так.

Через постійну зміну настрою і переживання вони частенько набувають шкідливих звичок та залежностей ????

 

Раки

Цікавий факт про Раків буде корисний тим, хто часто з ними спілкується.

Астрологи відзначають, що в стані максимального щастя Раки не можуть перестати говорити. Вони стають дуже товариськими і можуть розбазікати усе на світі ????

Раки – жахливі пліткарі, а ще серед них найчастіше зустрічаються метеозалежні люди.

 

Леви

Леви просто обожнюють обійми. Саме ця форма вираження любові і тепла сприймається ними як найголовніша. А ще у Левів часто змінюється настрій і скаче самооцінка, але все це можуть помітити тільки найближчі люди.

Зі сторони ж здається, що Лев завжди сильний і неприступний ????

 

Діви

Як тільки ви збрехали Діві, ні про яку повагу і розвиток стосунків можна вже й не мріяти.

Дуже часто буває так, що люди цього знака не знаходять свого покликання в житті і це приносить їм багато болю.

До речі, ви знаєте, що Діва – найчисленніший знак Зодіаку? Їх і Терезів майже однакова кількість у світі (відрахуйте 9 місяців і дізнаєтеся, чому ????)

Терези

Всі думають, що Терези – це люди з величезною витримкою і веселою вдачею. Але переважно це не так: представники цього знака дуже запальні, люблять посперечатися і легко втрачають рівновагу ????

Астрологи відзначають також, що Терези часом лише здаються добродушними. Вони нерідко відповідають на образи сильною агресією.

 

Скорпіони

Як зі Скорпіоном ні сперечайся, він ні за що не прийме поразки. Багато астрологів називають їх мудрими людьми, що вірно, але цієї мудрості не вистачає, щоб вчасно зупинитися у суперечці.

Скорпіон ніколи не скаже безпосередньо про своє негативне ставлення до когось і саме через це з ним буває дуже складно спілкуватися.

А ще, коли їм нудно, вони дістануть вас навіть із того світу – щоб ви їх порозважали ????

 

Стрільці

Дуже важливий факт, про який майже ніхто не знає: якщо Стрілець закоханий або відчуває до вас симпатію, він старатиметься зайвий раз вас торкнутися чи навіть обійняти. Якщо такого не відбувається, значить, йому на вас начхати.

Кожен Стрілець в глибині душі справжнісінький романтик, але чомусь боїться у цьому зізнаватися ????

 

Козороги

Козороги ж навпаки – ненавидять дотики. Дуже важливий і маловідомий факт стосується їхнього «вміння» ображатися: їм абсолютно однаково, що ви робите і що ви про них говорите.

Виняток становлять лише ті випадки, коли йдеться про образу від близької людини. Ось це реально може доставити їм максимум емоційних неприємностей ????

 

Водолії

Водоліям потрібно, щоб їх всі любили, всі поважали, всі пишалися ними і всі ними захоплювалися. Саме тому вони можуть бути з вами надмірно щедрими і добрими.

Вони ніколи не розкидаються людьми направо і наліво.

Їм хочеться бути опорою і надією для всіх і кожного ????

 

Риби

Риби – ті іще хитруни. Вони досить часто прикидаються, що не розуміють, про що йдеться. Таким чином їм вдається обходити стороною зайві обов'язки і справи ????

А ще вони частенько спілкуються з людьми заради вигоди.

Ретельно приховувати це допомагає їхня поведінка, тож розкусити цих хитрунів досить тяжко.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень