Нові обов’язки – Дівам, прихильність долі – Левам: гороскоп на 12 серпня

А Стрільцям треба посилено контролювати свої фінанси

ОВНИ

День надзвичайно сприятливий для контактів і ділових переговорів – хороший настрій і віра в себе дозволять досягти потрібного результату. 

ТЕЛЬЦІ

Будьте уважні до нових знайомих, оскільки спілкування з ними може принести розчарування або поставити вас у незручне становище.

БЛИЗНЯТА

Від вас чекають ініціативи та участі, тому не сидіть склавши руки. Не бійтеся ризикнути, але перед цим обов’язково порадьтеся з довіреною особою.

РАКИ

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу й не ігноруйте передчуття. Так ви зможете уникнути кількох серйозних проблем.

ЛЕВИ

Ваш оптимізм, легкість в спілкуванні і заступництво впливових осіб допоможуть вирішити давню проблему. Удача посміхається вам, тому не впустіть свій шанс.

ДІВИ

На роботі у вас з’являться нові обов’язки, від яких зорі не радять відмовлятися, щоб не мати конфліктів з керівництвом. Помилки і прорахунки в роботі обернуться фінансовими втратами, тому будьте дуже уважними.

ТЕРЕЗИ

Події дня зажадають від вас рішучих дій і максимум зусиль. Як наслідок можливе погіршення матеріального становища і самопочуття. 

СКОРПІОНИ

Надто швидкий ритм життя і великий обсяг роботи можуть суттєво зіпсувати вам настрій. Уникайте фізичних навантажень та діяльності, пов'язаної з ризиком. 

СТРІЛЬЦІ

Найближчі дні вам потрібно контролювати свої фінанси, оскільки можливі додаткові матеріальні витрати, через які доведеться внести корективи у свої плани.

КОЗОРОГИ

Зорі попереджають про несподівані повороти в долі. Зараз не варто братися за ризиковані та неперевірені проєкти, однак нові пропозиції від колег по бізнесу не потрібно залишати без уваги. 

ВОДОЛІЇ

Щоб день вдався, вам необхідно правильно розпланувати свій час. Якщо не втратите рішучості та продемонструєте свою ділову хватку, то зможете суттєво зміцнити свої професійні позиції.

РИБИ

Можливі ускладнення у стосунках з протилежною статтю, що призведе до невдоволення та роздратування. Ваша роздвоєність в особистому житті виявилася непосильною ношею – тепер потрібно зробити остаточний вибір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень