Шалена привабливість – Близнятам, потяг до розваг – Дівам: гороскоп на 21 серпня

А Овни дізнаються таємницю

ОВНИ

Вчіться зберігати чужі секрети – цього дня з вами будуть ділитися таємницями. Однак намагайтеся не забувати й про власні потреби та бажання.

ТЕЛЬЦІ

Ви не хочете зраджувати своїм звичкам і вас важко витягнути на якісь розважальні заходи. Однак у цей період вам самим захочеться розважитися і ці вихідні запам’ятаються вам надовго.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ви легко налагодите контакти з впливовими особами. Зараз ви будете приваблювати майже усіх.

РАКИ

Цей день запам'ятається позитивними моментами. Головне, діяти так, як хочете саме ви.

ЛЕВИ

Вам вдасться задовольнити свої амбіції. Ваші плани почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

ДІВИ

У вас є достатньо ідей і цього дня варто переходити до їх втілення у життя. Також ви можете відчути потяг до шопінгу та розваг.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не висловлювати близьким людям своїх претензій. Цього дня найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень.

СКОРПІОНИ

Головною проблемою цього дня стануть розбіжності з коханими. Намагайтеся не конфліктувати через дрібниці й більше слухайте свого партнера.

СТРІЛЬЦІ

В особистому житті очікується багато метушні. Можлива несподівана зустріч з минулим. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддатися спокусі почати все спочатку, бо легкий флірт може призвести до серйозних проблем.

КОЗОРОГИ

Вас чекають бурхливі пристрасті. Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між романтичними побаченнями та звичними домашніми посиденьками.

ВОДОЛІЇ

Зверніть увагу на відносини з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Спробуйте покращити ці стосунки.

РИБИ

Можливі непорозуміння з рідними, але вам вдасться владнати ситуацію у найкоротші терміни. У справах любовних вас чекають відкриття.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень