Фінансові проблеми – Дівам, зустріч з кумиром – Терезам: гороскоп на 18 серпня

А Скорпіони можуть розчаруватися у коханих

ОВНИ

Невирішені проблеми або невиконані зобов'язання зажадають багато часу і сил. Не виключено, що доведеться зіткнутися з дрібними фінансовими або побутовими проблемами.

ТЕЛЬЦІ

Творчий підйом і бажання вразити оточуючих будуть запорукою вашого успіху. І у справах, і в особистих стосунках. Ви матимете нагоду втілити у реальність найбільш незвичайні та потаємні бажання. 

БЛИЗНЯТА

Ви будете неперевершені у вмінні переконувати оточуючих, тому зможете вирішити чимало своїх справ. З обережністю зорі радять поставитися до привабливих пропозицій.

РАКИ

Постарайтеся закінчити всі справи до обіду, оскільки потім доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми, які відсунуть на другий план справи і бізнес.

ЛЕВИ

Цього дня можливі труднощі у спілкуванні з партнерами і колегами. Ваша старанність буде обов'язково винагороджена, помилки ж коштуватимуть дуже дорого. 

ДІВИ

Вас чекають успіхи в особистих справах, але матеріальні питання не залишать вас у спокої. Можливі фінансові проблеми, які вам вдасться вирішити лише реально оцінивши ситуацію.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає день змін і трансформацій, сприятливий для завершення справ. Вам пощастить не лише зустрітися, а й попрацювати з людиною, успіхами якої ви давно захоплювалися. 

СКОРПІОНИ

Ретельно оберігайте свої мрії та таємниці від інших. Успішними будуть відрядження, а ось любов принесе розчарування.

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що несподівані дії партнерів змусять вас неабияк потрудитися і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Але зорі запевняють, що ваша праця буде гідно винагороджена.

КОЗОРОГИ

Зараз вам потрібно проявити всі свої організаторські здібності. Також доведеться пристосовуватися до обставин і бути терплячими.

ВОДОЛІЇ

Цього дня з'являться можливості для зміни робочої ситуації на краще. Головні умови успіху – увага, швидкість реакції, гнучкість і делікатність. 

РИБИ

Сприятливий день для активної боротьби і нових звершень.  Цей день перевірить вас на твердість, послідовність і ділову хватку. Знайте міру в усьому, не допускаючи непотрібних суперечок і підвищеного тону в розмові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень