Реалізація таємних бажань – Стрільцям, корисна нудьга – Рибам: гороскоп на 17 серпня

А Овнам треба берегти нерви

ОВНИ

Цього дня будьте особливо обережними, бо можливі нервові зриви. Не переоцінюйте свої сили й можливості, адже вони не безмежні. Можливі розбіжності, які можуть призвести до повного розриву стосунків, тому треба бути уважнішими до своїх коханих.

ТЕЛЬЦІ

Вам зараз протипоказана колективна робота, бо лише самостійно ви зможете досягти успіху. Можлива й винагорода за зроблене.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для встановлення ділових контактів і укладення шлюбу. Цього дня посилиться інтуїція, тому вам вдасться правильно оцінити ситуацію і ухвалити правильні рішення. 

РАКИ

День підходить для обміну досвідом. Вас чекає чимало цікавих подій в особистому житті. 

ЛЕВИ

Зорі радять утриматися від експериментів і діяти старими, давно перевіреними способами. Постарайтеся пробачити образи й не зважайте на дрібні неприємності - пройде цей день і все владнається. 

ДІВИ

Бажання «загребти жар чужими руками» зіпсує відносини з колегами та близькими. Тому добре думайте, перш ніж щось робити.

ТЕРЕЗИ

Не призначайте важливих зустрічей, оскільки буде надзвичайно важко дійти згоди у принципових питаннях. І контролюйте себе, бо ваше ставлення до близьких буде невиправдано різким.

СКОРПІОНИ

Зорі радять взятися за щось новеньке. Не виключено, що у вас з'явиться можливість зав'язати серйозні стосунки, але остерігайтеся занадто романтичних пригод, які можуть мати небажані наслідки. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключені цікаві пропозиції від керівництва, отримання винагороди або втілення у життя найбільш таємних бажань. 

КОЗОРОГИ

Ризиковані справи не принесуть вигоди. Безініціативних і слабовільних людей чекають проблеми з реалізацією планів та ідей, а також конфлікти з партнерами та погіршення матеріального становища.

ВОДОЛІЇ

Ваші ініціативність, рішучість і дипломатичність сприятимуть у справах, тому не відкладайте вирішення проблем на завтра. 

РИБИ

День буде насичений позитивними емоціями. А ось ввечері може з’явитися невдоволення. Однак ця нудьга принесе вам користь, змусивши замислитися над важливими питаннями. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень