Мають голову на плечах: найрозумніші люди за знаком Зодіаку

І на те є вагомі причини

Хоч і неприємно визнавати цей факт, але ж все-таки одні люди розумніші за інших. Астрологи переконані, що це залежить ще й від того, під яким сузір’ям народилася людина, й назвали найбільш кмітливих представників Зодіаку.

Близнята

Їх астрологи вважають найрозумнішими серед взагалі усіх знаків Зодіаку. За це вони мають подякувати своїй планеті-управителю – Меркурію, який, крім усього іншого, відповідає за інтелект.

Цікаво, що усі представники цього знака ще з дитинства тягнуться до знань, а ті їм даються набагато легше, ніж іншим.

Оскільки все, що вони засвоїли, назавжди лишається у них в голові, у потрібний момент Близнята без зайвих зусиль дістануть звідти будь-яку потрібну інформацію.

Телець

На перший погляд, люди цього знака можуть здатися тугодумами (цим вони зобов'язані своїй стихії – Землі), але насправді це зовсім не так. В їхній голові – цілий Всесвіт, однак демонструвати це будь-кому вони не стануть, тим більше – їм ліньки.

Але не варто і намагатися вступати з ними в інтелектуальну суперечку – Тельці дуже швидко покладуть свого суперника на обидві лопатки.

Саме з представників цього знака виходять найкращі вчені й дослідники.

Скорпіон

Скорпіони – люди практичні та прагматичні, тож вивчають і досліджують тільки те, що знадобиться їм у роботі. Зате у цьому їм точно не знайдеться рівних!  

Треба сказати, що у Скорпіонів дуже потужний емоційний інтелект – вони вміють керувати власними почуттями, демонструючи кращі результати в роботі: їм простіше приймати рішення і брати на себе відповідальність.

Любов до нових знань – у їхній крові, це їхня гордість (а іноді – ще й прокляття).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень