Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які можуть зруйнувати чуже життя

Хтось з легкістю, а хтось — випадково

Заведено вважати, що кожен із нас повинен жити власним життям і не посягати на чуже.

Однак насправді так буває далеко не завжди: астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, представники яких — через заздрощі або з якоїсь іншої причини — можуть зруйнувати чуже життя.

Овен

Овнів — і це ні для кого не секрет — вирізняє рідкісна запальність: вони спалахують, як сірники, і в цей момент здатні на будь-який — навіть дуже ризикований — крок. Правда представники знака заспокоюються дуже швидко, але за той час, протягом якого вони перебувають у стані роздратування, здатні накоїти багато різних бід.

Наприклад, їм нічого не варто видати таємницю людини, яка, бувши оприлюдненою, може зруйнувати її життя.

Близнюки

Близнюків, попри їхню товариськість і доброзичливість, часто називають головними брехунами Зодіаку. Обдурюють вони з різних причин, але часто їхня брехня може найнегативнішим чином позначитися на житті інших людей — простіше кажучи, зруйнувати їхнє життя.

Так, розповівши чоловікові подруги про зраду, яка нібито була, вони можуть спровокувати в її родині конфлікт. І навіть, якщо з'ясується, що йдеться про банальну обмову, з великою часткою ймовірністю це може спричинити розлучення.

Скорпіон

Скорпіони — наймстивіший знак зодіаку, який нічого нікому не пробачає і не забуває. До того ж діють вони не одразу, відкладаючи помсту до того особливого моменту.

Представники знака заздалегідь дізнаються, чим саме можна сильніше вколоти людину, яка їм досадила, а потім вичікують, щоб вдарити саме в той момент, коли кривдник цього абсолютно не очікує.

Джерело — ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень