Ви здивуєтесь: стало відомо, про що мріють чоловіки під час сексу

Є 7 основних речей

Чоловіки назвали речі, яких їм не вистачає під час сексу.

Людям давно треба зрозуміти, що секс – це задоволення двох, а не одного. Чомусь жінки та чоловіки частенько забувають про те, що під час інтимної близькості варто приділяти увагу не тільки своїм примхам, а й бажанням партнера.

І, якщо красунечки самі готові розказати, чого їм не вистачає від своїх коханих, то чоловікам доводиться удавати, наче все йде по плану.

Є 7 базових речей, які хочуть чоловіки у сексі, повідомляє Люкс ФМ і це не БДСМ чи секс утрьох!

№1 Чоловіки також хочуть займатися КОХАННЯМ

Чоловіки також люблять романтику, різноманітні ніжності та те, як їм кажуть прямо під час інтиму: «Я кохаю тебе». Мужчинчики може й не кажуть про це, але всі вони мріють про чуттєвість, неквапливість та пристрасть у ліжку.

№2 Чоловіки хочуть бачити ініціативу жінки

Деякі жінки вважають, що проявляти ініціативу мають лише чоловіки. Насправді твій партнер буде дуже радий, якщо одного разу ти сама стягнеш з нього штани.

№3 Чоловіки хочуть чути, як тобі добре

Давно відомий науковий факт – стогони під час сексу дуже збуджують та подвоюють насолоду, тому не забувай демонструвати свою емоційність. Не стримуйся!

№4 Чоловіки хочуть, щоб жінки були активними під час сексу

Жарти в стилі «моя колишня – колода» не даремно гуляють по світу, адже багато жінок вважає за краще спокійно лежати під час сексу, поки чоловік старанно робить свою справу. Замість того, щоб мовчки чекати на якесь «диво», ти можеш рухати стегнами, пестити себе або торкатися його під час сексу.

№5 Чоловіки хочуть знати, якщо щось йде не так

Повір, якщо під час сексу ти відчуваєш дискомфорт – це одразу буде видно по твоєму обличчю, тому не треба заперечувати, якщо щось тобі не подобається. Краще одразу сказати про це партнеру. Також не треба мовчати, якщо в тебе немає настрою для інтиму – світ від цього не розвалиться.

№6 Чоловіки хочуть займатися сексом з впевненими у собі жінками

Не треба перед або під час сексу перераховувати коханому всі свої недоліки та акцентувати на появі одного зайвого кілограма. Чоловіки не хочуть займатися сексом з жінками, які постійно шукають в собі вади.

№7 Чоловіки хочуть займатися «тваринним сексом»

Романтика і гарна підготовка до сексу – це непогано, але іноді всім нам хочеться зробити щось дике та незвичне. Тому, якщо одного разу твій коханий захоче зробити це на брудній підлозі, не вередуй і не відмовляйся від спонтанного сексу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень