Чому чоловіки зустрічаються з одними жінками, а одружуються з іншими? 7 секретів

Все частіше це стає проблемою для прекрасної половини людства

Усім відома ситуація, коли після тривалих стосунків пара розійшлася, а потім чоловік робив пропозицію «першій-ліпшій».

Така поведінка дивує і породжує повністю закономірне запитання: чому одна жінка не одержує омріяної каблучки навіть після багатьох спільних років, а інша стає нареченою буквально наступного дня після знайомства?

Є 7 секретів такої закономірності.

1. «Тієї єдиної» жінки не існує. Головне — опинитися в потрібний час поруч з чоловіком

Часто чоловіки одружуються не в той момент, коли зустрічають «любов цілого життя», а коли готові до створення сім’ї. Чоловіки зізнаються, що чи не кожен мав стосунки з жінками, про закінчення яких вони шкодують. Однак це не завадило їм одружитися, коли поруч з’явилася нормальна кандидатура на роль дружини.

Буває й таке, що жінка, яку чоловік намагався завоювати, вийшла заміж за іншого. Тоді чоловіки не чекають зустрічі з «тією єдиною» і пропозицію руки та серця отримає та дівчина, яка виявиться в потрібний час поруч з людиною, психологічно дозрілою для шлюбу.

Найкращим віком для створення сім’ї вчені назвали період від 28 до 32 років. Після цієї межі шанси на те, що чоловік захоче одружитися, почнуть знижуватися, а після 42 років стають майже нульовими.

2. На сексі сім’ю не збудуєш

Дослідження підтвердили, що щасливіші ті пари, в яких жінка привабливіша за свого супутника. Але важливо, щоб зовнішній вигляд обраниці не був вульгарним.

Серед 3 500 опитаних чоловіків, коли їх попросили описати свою наречену, лише 20% вживали прикметники, які стосувалися зовнішності («розкішна», «приваблива», «сексуальна»), інші 80% згадували про риси характеру й особистості.

Чоловіки відзначали, що доглянутість є важливим пунктом при виборі обраниці, але її зовнішній вигляд не повинен бути надмірним. Найпопулярніша думка була така: жінка має виглядати так, щоб з нею було не соромно з’явитися в будь-якому місці.

3. Думка друзів і батьків може вплинути на рішення одружитися

Навіть якщо чоловік виглядає дуже незалежним, то на вибір обраниці прямо або побічно вплине думка близьких йому людей. Так, друзі відіграють важливу роль на етапі знайомства, і їхня думка може прискорити процес закоханості в дівчину, а схвалення батьків може стати вирішальним для пропозиції руки та серця.

4. Чоловік переконаний, що жінку все влаштовує

А якщо точніше, то це жінки удають, що все добре і вони «не хочуть» заміж. Якщо це дійсно так, то добре, а якщо ні, то обранець ніколи не здогадається, що від нього чекають якогось кроку, бо чоловіки погано «читають між рядків», зате добре роблять висновки.

Тому коли в певний момент терпіння дівчини лусне, вона збере свої речі й піде геть, чоловік проаналізує ситуацію і, зустрівши іншу, яка не побоїться прояснити стосунки, тягнути кота за хвіст не буде і запропонує їй одружитися, щоб вона не пішла від нього, як попередня.

Психологи стверджують, що у пар без конфліктів на самому початку стосунків немає майбутнього і треба перестати соромитися відкрито висловлювати свою думку. Саме ті жінки, які люблять замовчувати свої бажання, залишаються без обручки. 73% майбутніх дружин зізналися, що завзято «тиснули» на чоловіка і наполягали на шлюбі, а не чекали, коли їх коханий сам запропонує завітати до ДРАЦСу.

5. Спільне проживання вдвічі зменшує ймовірність піти під вінець

Психологи застерігають жінок з особливою обережністю ставитися до ідеї спільного проживання поза шлюбом.

Більшість чоловіків готові зробити пропозицію протягом 22 місяців після початку роману, далі шанс починає знижуватися на 20%, через 3 роки ця цифра зросте до 50%, а через 7 років стосунків ймовірність того, що ви одружитеся, дорівнює нулю.

І не варто забувати про різницю сприйняття: жінки вважають, що спільне проживання — перший крок на шляху до шлюбу, а чоловік, навпаки, «забуває» про необхідність зареєструвати стосунки та вважає, що у них «вже сім’я».

6. Жінка зручна для даного проміжку часу, але не для майбутнього

Буває і так, що чоловік хоче одружитися, але тільки коли досягне певних цілей: його підвищать на роботі, він купить квартиру, заміський будиночок і так далі. Йому не хочеться залишатися самітником в цей не найпростіший момент на шляху до своєї мети, тому він шукає жінку, яка його підтримає.

Але це тільки на певний час.

«Зручна» жінка, без високих вимог і готова завжди піти на поступки, — не для життя, про яке він мріє. Вона не викликає азарту, бажання випробувати себе, і від таких милих панночок не виникає залежність, яка буває від стервозних панянок. І якщо чоловік стає успішним, то йому хочеться залишатися в тонусі, а для такої ситуації потрібна та, хто буде постійно підкидати хмизу в багаття й кидати виклик, змушуючи робити та досягати більшого як для себе, так і для неї.

7. Не всі стосунки мають закінчуватися весіллям

З дитинства дівчинку привчають до думки, що будь-який хлопчик, який приділяє їй увагу, автоматично стає її «нареченим». Часто родичі жартують на цю тему і запитують, коли вони вже погуляють на її весіллі. Але з кожним роком це запитання стає дедалі серйознішим. І дівчинка виростає з думкою: якщо стосунки тривалі, то фінал у них може бути єдиний — створення сім’ї. Тільки ось у чоловіків такий стереотип існує рідко, від чого і виникає нерозуміння.

Варто пам’ятати, що чоловікові важко відмовлятися від своєї мети і якщо він впевнений у своєму виборі, то навряд чи буде тягнути час й уникати серйозних розмов. Не буває затятих нежонатих, бувають жінки, з якими чоловіки не хочуть одружуватися, але не наважуються промовити це вголос.

Джерело - tutka.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень