5 пар знаків Зодіаку, у яких народжуються генії

Кожна дитина талановита, але є союзи, в яких народжуються геніальні діти

Є знаки Зодіаку, які не тільки прекрасно підходять один одному, але і можуть створити всебічно розвинену нову людину.

Весь секрет у поєднанні рис, притаманних певним знакам Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Телець + Риби

Союз Тельця і Риби стає ефективним через те, що в ньому стикаються протилежності. Тельці є земним знаком. Вони стійкі і стабільні. А саме це шукають Риби. Самі вони готові творчо надихати партнера.

Діти, які народжуються в цьому союзі, мають широкий кругозір. За статистикою батьки багатьох геніїв мають саме такий зодіакальний союз. В ДНК майбутнього генія віддруковується повільність Тельця і висока емоційність Риб. Все це несе позитивний результат.

Лев + Стрілець

При подібному Союзі Лева і Стрільця дитина спочатку має величезний потенціал. Дитина матиме високі розумові можливості, різноманітні здібності та інтереси.

В ДНК у дітей цього союзу закладені завзятість і міцний стрижень. Діти мають дуже потужний інтелект, завдяки якому можуть дуже багато досягти у своєму житті. Саме це стане умовою всіх їхніх досягнень і перемог.  Діти цих батьків відразу беруть старт в житті і ніколи не сумніваються в своїх планах. Багато дітей такого союзу стають золотими медалістами в школі.

Близнята + Водолій

Близнюки мають живий розум і природну цікавість. І для того, щоб їхні діти мали ті ж прекрасні здібності, їм потрібен відповідний партнер. Прекрасним варіантом стає Водолій, який володіє відмінною комунікабельністю.

Діти цих батьків можуть вирішувати абсолютно будь-які завдання, що зустрічаються на життєвому шляху. Діти дуже швидко знаходять себе в кар'єрі. У них все складається в тому виді діяльності, на якому вони зупинили свою увагу.

Скорпіон + Овен

Скорпіон має природну чарівність. Але для того, щоб досягати своїх цілей, представникам цього знака необхідне підживлення енергією. Саме для цього їм потрібен потужний партнер. У цьому їм безсумнівно може допомогти Овен. Цей знак має твердий характер і впертість. Цей союз може звернути гори. Скорпіони є володарями глибокої свідомості, а Овни — харизми.

Діти цих батьків не будуть відчувати труднощі в житті. У таких дітей за спиною виростають крила.

Терези + Козоріг

Зазвичай, Терези шукають для себе ідеального партнера. Для них важливо, щоб людина була цілеспрямованою. Такою людиною може стати Козоріг.

У цього союзу часто народжуються діти-політики, вершителі долі. Ці діти відрізняються своїм високим розумовим розвитком. Це стає занадто помітно в університеті. Вони впевнені у собі. Діти цього союзу можуть рано виходити заміж і одружуватися. Вони занадто швидко просуваються по кар'єрних сходах.

Батько-Козоріг буде давати дитині напрямок в кар'єрі, а Терези — гармонію в сімейному житті. Серед таких дітей багато політиків і державних діячів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень