Туристичний гороскоп: яка країна найбільше підходить для відпустки кожному зі знаків Зодіаку

Де вам найбільше сподобається

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

Вибір країни серед безлічі пропозицій – найважче, що чекає під час планування подорожі.

Однак туристичний гороскоп підкаже, яка країна найкраще підійде вам для відпустки.

Овни

Представники цього знаку Зодіаку люблять ризик, рух і пригоди. Гори Нової Зеландії вміщують в собі все з цього переліку. Тут ви зможете відчути себе на місці героїв «Володаря кілець».

Тельці

Полюбляють романтику, комфорт та відпочинок, тому вибирати потрібно або романтичний Париж, або яку-небудь європейську країну з розкішними пляжами.

Раки

Раки – типові домосіди, так що якщо і вибираються кудись, то тільки туди, де тихо, комфортно і не дуже багато людей. Будь-який тропічний острів стане для них прекрасним варіантом. Але краще – Ямайка.

Близнята

Метушливий Нью-Йорк – саме те, що потрібне представникам цього знаку. Ознайомитися з будь-якою світовою культурою або їжею, відвідати купу музеїв і виставок, а на наступний день повторити все заново.

Леви

Представники цього Зодіаку їдуть тусуватися і розважатися. Так що їм підійде тільки Ібіца або якісь музичні фестивалі в інших містах. Головне – більше людей, спілкування і веселощів.

Діви

Дівам подавай екзотику і так, щоб людей було менше. Гори Латинської Америки – ідеальний варіант. Тут і нова культура, і цікава кухня, і пам’ятники стародавньої архітектури.

Терези

Терези їдуть у відпустку веселитися, але натовпи – не для них. А от невеликі компанії класичних ірландських пабів десь в Дубліні – зовсім інша справа. Туди можна заради однієї тільки атмосфери вибиратися.

Скорпіони

Цьому знаку потрібне щось максимально екзотичне. Наприклад, поїздка в Південну Африку, де можна ознайомитися з незвичайною культурою, і все в умовах відносного комфорту.

Стрільці

Стрільці їдуть туди, де ніколи не ступала нога туристів інших знаків Зодіаку. Джунглі В’єтнаму, Центральна Африка, Афганістан – саме те, що запам’ятається їм надовго. Вражень вистачить до наступної відпустки.

Козороги

Ці знаки їдуть у відпустку, щоб відпочити від людей. Умови не важливі – головне, щоб місце було максимально безлюдне. Тому Ісландія стане для вас відмінним вибором. Щоб і холодно, і свіже повітря, і нікого на кілометри навколо.

Водолії

У Водоліїв дуже цікаві інтереси, тому ідеальним місцем для відпустки стане Японія. Більш гримучої суміші екзотики, високих технологій і древніх традицій годі й шукати.

Риби

Представники цього знака Зодіаку віддадуть перевагу чомусь спокійному і європейському. Музеї Парижа, картинні галереї Відня, старовинна архітектура швейцарських містечок, лікувальні води якихось Карлових Вар – все це цікаво і вітається для Риб.

Джерело: Zatyshok

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень