Ризик депресії – Левам, несподівані гості – Рибам: гороскоп на 20 серпня

А в когось буде більше грошей

ОВНИ

Цього дня ви не будете схильні рахуватися з іншими й можете нажити собі ворогів. Можливі й проблеми зі здоров'ям, тому уважно прислухайтеся до свого організму і намагайтеся не перевтомлюватися. 

ТЕЛЬЦІ

Зростуть ваші творчі здібності, інтуїція та сексуальність. Це буде хороший день, однак дехто може неправильно розцінити ваші добрі наміри й назвати вас надмірно самовпевненим. 

БЛИЗНЯТА

Використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть далекоглядність і вміння знайти компроміс - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих рішень стосовно коханих.

РАКИ

День сприятливий для укладання контрактів і ділових переговорів. А якщо у вас до того ж характер альтруїста і миротворця, то ви можете примирити двох давніх ворогів. 

ЛЕВИ

Ситуація у сім'ї нормалізується, проте неприємний осад збережеться. Намагайтеся не зациклюватися на негативних моментах, бо доведете себе до депресії.

ДІВИ

Вас чекає зустріч або подія, яка змусить серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Зорі радять розірвати всі непотрібні зв'язки, але почекати з новими знайомствами.

ТЕРЕЗИ

Існує ймовірність незначного поліпшення фінансових справ у результаті виграшу. Також не виключені дрібні сутички з колегами. Вийти переможцем з цих суперечок вам допоможуть витримка і такт. 

СКОРПІОНИ

Можливі позитивні фінансові зміни, однак непередбачені витрати або борги, що накопичилися, поглинуть більшу частину прибутку. Остерігайтеся пліток і порад.

СТРІЛЬЦІ

Будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і ретельно проаналізувати те, що відбувається. Сон може виявитися віщим і здійснитися впродовж тижня.

КОЗОРОГИ

Беручись за нову справу, не пасуйте перед ймовірними труднощами, бо і в любові, і в творчості, і в роботі вас чекає успіх. Однак визначте межі своїх можливостей та не ставте перед собою глобальних завдань.

ВОДОЛІЇ

Без особливих зусиль ви зможете зробити усе заплановане. Нові справи принесуть значний прибуток, але вам потрібно добре підготуватися, перш ніж діяти.

РИБИ

День одкровень, очищення думок, роздумів. Особисті стосунки порадують вас щирістю і теплом. Не виключено, що до вас завітають несподівані гості.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень