Покинуть навіть дітей: найкорисливіші знаки Зодіаку серед жінок

Їхня практичність вище емоцій

Астрологи назвали найпродажніші знаки Зодіаку серед жінок. Звісно, жінки кидають небагатих чоловіків часто не через цинізм, а пивний живіт, інфантилізм і лінь, які й стають причинами невисокого доходу. 

Але спеціалісти з астрології виділяють кілька знаків зодіаку, які народжені під зорями, котрі сприяють прагненню до багатства. Такі люди здатні у пошуках кращого життя кинути коханого та навіть дітей. 

Телець

Така дівчинка готова будувати рай із коханим навіть в халупі та долати життєві негаразди. Але запалу у неї надовго не вистачить. Оскільки Телець, знак символу Землі, йому властиві практичність і матеріалізм.

Якщо знаки зодіаку з меншими апетитами здатні й далі продовжувати жити скромно, то Тельці, не бачачи прогресу у покращенні матеріального становища, скажуть «До побачення!» своєму чоловіку й відправляться на пошуки кращої долі. 

Близнюки 

Жінки, народжені під цим сузір'ям, схильні мріяти про принца та не бажають впускати свій шанс, аби взяти тебе, «принце», у полон (с). Варто лише з'явитися її полі зору достойному кандидату.  Якщо на цей момент у неї вже буде супутник життя і діти, вона робитиме нелегкий вибір.

Але це знак Повітря - він кмітливий і цілеспрямований. Тому, такий знак прийматиме раціональне для себе рішення. І, швидше за все, вибере принца, вважають астрологи. Але на самому принці історія не кінчається. Близнюки можуть як знайти собі щастя, так і картати себе за зруйновану сім'ю до кінця життя. 

Скорпіони 

Ці дівчата переконані, що з'явилися на світ, щоб не економити на всьому, а жити красиво. Вони знак фіксований, неухильний, готовий опиратися змінам і не приймати компромісів.

Скорпіони неухильно йтимуть до своєї мрії та не стануть миритися із незручностями. Чоловіка-невдаху Скорпіон легко кине, бачачи на горизонті достойнішого залицяльника.

Але й новому принцу не варто розслаблятися. Сила волі у Скорпіонів виняткова, тож вони легко розривають стосунки, якщо побачать якийсь негаразд. 

Водолії 

Доля народжених під цим сузір'ям жінок - жити в розкоші, а не простоювати біля плити та тазика із брудними шкарпетками. І це підсвідомо відчувають самі Водолії, кажуть астрологи. Такі жінки, побачивши достойного кавалера, можуть відмовитися навіть від дітей.

Цей знак має теж фіксовану модальність, а отже неухильність в ухваленні рішень, цілеспрямованість і холодне серце.

Люди під знаком Водолія підпадають під вплив найвіддаленіших і найхолодніших планет Сонячної системи.

 

Це робить їх схильнішими до холодного розрахунку, аніж до емоційної прив'язаності. 

Знову ж таки, за словами астрологів, знаки Зодіаку лише впливають на людину, формуючи її якості. Але свою долю творить лише сама людина. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень