Програш або втрата – Водоліям, серйозні зміни в особистому житті – Стрільцям: гороскоп на 27 серпня

А Тельцям варто повністю присвятити себе роботі

ОВНИ

Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з партнерами та колегами. Зорі радять поводитися більш стримано, ніж завжди. 

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно повністю присвятити себе роботі, оскільки ви відчуєте неймовірний прилив сил. Ви зможете зробити вдвічі більше, ніж зазвичай. Також у вас є прекрасна можливість влаштувати особисте життя.

БЛИЗНЯТА

Зараз як ніколи варто уникати конфліктів з малознайомими людьми. Ваша енергія позитивно відіб'ється на результатах роботи й дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. 

РАКИ

Успіх вам гарантований тільки в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. 

ЛЕВИ

Несприятливий день для звернення до керівництва або в державні установи, зміни роботи або прийняття важливих рішень. Не піддавайтеся на провокації. 

ДІВИ

Можливі непорозуміння через необачні висловлювання. Всі неприємності сприймайте без зайвих емоцій. 

ТЕРЕЗИ

Зорі не виключають появи на вашому шляху невеликих перешкод, особливо якщо нові задуми є ризикованими.  Ймовірно, що у вашому житті з'явиться друг або партнер, який допоможе знайти вихід зі скрутного становища.

СКОРПІОНИ

Друга половина дня може бути наповнена тривогами та хвилюваннями, пов'язаними з близькою людиною. Ваші стосунки можуть зайти в глухий кут. 

СТРІЛЬЦІ

Можливі серйозні зміни в особистому житті: як позитивні, так і негативні. Може трапитися й так, що ви станете жертвою підступів суперника або потрапите в залежність від настрою керівництва. 

КОЗОРОГИ

Нові ризиковані справи ведуть до фінансового краху, тому задумайтеся. Особисте життя вимагатиме більше обережності та уваги. Побутові проблеми вийдуть на перший план і спричинять додаткові витрати. 

ВОДОЛІЇ

Фінансове становище дещо погіршиться – через програш або втрату. Але разом з тим в особистому житті все складатиметься прекрасно – вас чекає незабутнє побачення.

РИБИ

Ваша працездатність підвищиться, тому зможете реалізувати чимало задуманого. Ви зумієте переконати партнерів і заручитися їхньою підтримкою у найсміливіших починаннях. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень