«Зайві гроші» - Козорогам, плітки та наклепи – Терезам: гороскоп на 22 серпня

А Леви будуть фліртувати у своє задоволення

ОВНИ

Цього дня зорі рекомендують відверто поговорити з вашим обранцем про те, що вас хвилює. Контроль над собою вбереже вас від зайвих емоцій.

ТЕЛЬЦІ

День подарує вам чимало можливостей, головне не розгубитися і скористатися шансом. Зараз ви можете покращити фінансові справи.

БЛИЗНЯТА

Подайте себе правильно і отримаєте кращі пропозиції. Вам варто позбутися зайвої скромності та частіше заявляти про свої таланти.

РАКИ

Використайте цей період для роздумів - міркуйте, аналізуйте та складайте плани. Найближчим часом вас чекають серйозні фінансові справи, тому будьте максимально уважними, щоб не зв’язатися з авантюристами.

ЛЕВИ

Вас чекає хороший день, наповнений спілкуванням з представниками протилежної статі. Фліртуйте з задоволенням.

ДІВИ

Інтерес до вашої персони різко зросте. Вам вдасться продемонструвати свої таланти та заявити про свою незамінність.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться мати справу з плітками та наклепами. На жаль, в них доведеться ґрунтовно попорпатися, якщо бажаєте дізнатися правду.

СКОРПІОНИ

Не жертвуйте власними інтересами заради когось. Цього дня на першому місці повинні стояти ваші особисті потреби, тому не соромтеся бути відвертими і говорити про свої бажання.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно частіше довіряти інтуїції. Намагайтеся не сперечатися через дрібниці, бо маленький конфлікт може перерости у велику сварку.

КОЗОРОГИ

День приготував вам багато незвичних сюрпризів, але головною темою стане раптове поліпшення у фінансовій сфері. Намагайтеся грамотно розпорядитися «зайвими грошима».  

ВОДОЛІЇ

Ви можете відчувати певний дискомфорт, але намагайтеся не нервувати. Краще спробуйте підійти до вирішення проблем легко та творчо.

РИБИ

Цей день може стати проблемним у любовній сфері. Вам не варто довіряти усьому, що почуєте від коханих. Не виключено, що у них є свій інтерес, який зовсім не збігається з вашими мріями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень