Це більше не секрет! Хто найгірший чоловік за знаком Зодіаку

«Проколотися» у виборі другої половинки можна не раз, бо таких знаків – аж три

Рейтинг найгірших чоловіків астрологи склали, знаючи про деякі «нюанси» у характерах представників різних знаків Зодіаку.

Близнята (22 травня – 21 червня)

Саме вони опинилися першими у списку найгірших чоловіків.

Близнята, на жаль, не зможуть виконати головну функцію чоловіка, на яку, як правило, розраховують жінки — він не може бути тією самою кам'яною стіною, за якою можна сховатися у разі життєвої негоди.

Виною тому — їхня подвійність, через яку вони змінюються чи не щодня, а іноді й по кілька разів на день, демонструючи то чоловічі, то жіночі якості характеру. На щасливе сімейне життя в такому разі розраховувати не доводиться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіони мають наскільки потужну, настільки і важку енергетику, через що поруч із ними буває важко навіть дихати. Навіть справедливі вимоги в устах представників цього знака як мінімум дратують, а як максимум — пригнічують.

Астрологи кажуть, що чоловіки-Скорпіони, подібно до удава, затягують енергетичний зашморг навколо шиї тих, із ким живуть.

Зважаючи на це, вони явно не найбільш підхожі для сімейного життя люди.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільці — люди чарівні і привабливі, але, на жаль, занадто полігамні. Дружина представника знака ніколи не зможе бути впевнена у тому, що вона — єдина жінка в його житті, а це, м'яко кажучи, не сприяє щасливому сімейному життю.

Важко відчувати спокій і стабільність в сім'ї, якщо у взаєминах між подружжям немає найголовнішого — довіри.

Представників цього знака краще обирати в коханці, а не в чоловіки, жартують астрологи.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень