Відомо, які знаки Зодіаку зіткнуться з чорною смугою восени 2021

Їм слід бути обачними та розсудливими!

Овен

Овнам не вийде відпочити, адже доведеться вирішувати ряд проблем, що накопичилися. На роботі від них вимагатимуть максимальної віддачі, а в особистому житті все буде не так, як вони запланували. Доведеться розриватися і прикладати чимало зусиль для того, щоб зберегти те, що вже є.

Телець

Тельцям слід бути більш вдумливими й не здійснювати необачні вчинки. Тільки тоді вони зможуть знайти вихід зі складної ситуації. Їм варто контролювати свої негативні емоції, щоб не зіпсувати відносини з важливими для них людьми.

Лев

Леви будуть завантажені справами, які абсолютно ніякого задоволення не приноситимуть. Їм краще переглянути те, чим займаються й пошукати додатковий дохід для себе. Велика ймовірність, що про фінансову стабільність доведеться забути.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень