Гарні новини – Тельцям, неприємні пригоди – Овнам: гороскоп на 1 вересня

А Левам варто остерігатися ворогів

ОВНИ

Цього дня можливі неприємні пригоди, тому пильнуйте. Вірогідні проблеми, пов'язані з коханими, і лише від вас залежатиме, розлучитеся ви назавжди або продовжите будувати стосунки. 

ТЕЛЬЦІ

Це буде гармонійний день. Вас буде вирізняти врівноваженість, тому ніхто не зможе вплинути на вас та вашу думку. В особистому житті зорі прогнозують приємні новини.

БЛИЗНЯТА

День сприятливий для любові, сімейних відносин та втілення творчих задумів. Небажано починати нові справи - результат виявиться більш ніж сумнівним. Уникайте ризику при укладанні комерційних угод. 

РАКИ

Гарний період для тих, хто займається комерцією і бізнесом. Угоди, укладені зараз, принесуть чималий прибуток. Успіх можливий навіть в ризикованих операціях. 

ЛЕВИ

На вашому шляху виникне несподівана перешкода, пов'язана з підступами ворогів. Це може суттєво вплинути на досягнення мети, тому активно шукайте способи зміцнення власних позицій.

ДІВИ

Розбіжності, відстоювання своєї думки або наклеп недоброзичливця будуть заважати вам цього дня. Уникайте знайомств або спілкування з неприємними для вас людьми. 

ТЕРЕЗИ

Зорі обіцяють підтримку вищих сил і впливових покровителів. У вас буде шанс поліпшити своє матеріальне становище.

СКОРПІОНИ

Суб'єктивна оцінка ситуації може негативно позначитися на результатах ділових зустрічей і контактів. Доля посилає вам випробування на витримку.

СТРІЛЬЦІ

Можливі вигідні знайомства або несподівані зустрічі. Чекайте змін в особистому житті, через які вас буде переповнювати почуття ніжності і любові. 

КОЗОРОГИ

Ви досягнете успіху у фінансовій сфері, якщо не прислухатиметеся до порад. Дивіться реально на речі й не переоцінюйте власні сили.

ВОДОЛІЇ

У професійній діяльності можливий несподіваний прорив. Прислухайтеся до голосу свого серця і робіть так, як воно вам підказує.

РИБИ

Остерігайтеся нового знайомства, яке зіграє в вашому житті негативну роль. Використовуйте свою харизму у власних інтересах – зараз у вас є шанс об’єднати навколо себе чимало людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень