Виграш – Ракам, стрес – Водоліям: гороскоп на 31 серпня

А у Скорпіонів буде шанс зробити добру справу

ОВНИ

Якщо відчуєте, що не все вдається, то зупиніться, оскільки силою ви навряд чи досягнете результату. Зараз вам потрібно більше слухати й менше говорити. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня можна сміливо починати нові справи, ухвалювати важливі рішення та займатися питаннями працевлаштування. Але відповідальність потрібно брати на себе, а всі розпочаті справи - доводити до кінця. 

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно обережніше поводитися з фінансами: не брати та не давати гроші у борг. Вдома також будьте уважні, щоб ненароком нікого не образити.

РАКИ

Вас чекає фінансова удача. Не відкладайте великі покупки – зараз вони точно будуть вдалими. Також зорі радять придбати лотерею – у вас є шанс виграти кругленьку суму.

ЛЕВИ

Цього дня ви будете активно втілювати свої плани в життя. Ймовірно, у вас виникнуть цікаві ідеї та несподівані відповіді на питання, які давно турбують. Це сприятливий період для початку довготривалих любовних стосунків або зміцнення шлюбу.

ДІВИ

Схоже, ви перевтомилися. Уникайте негативних емоцій і великих фізичних навантажень. Намагайтеся правильно харчуватися, більше спати і не звалювати на себе не свою роботу.

ТЕРЕЗИ

Не варто бути такими вимогливими до інших, бо зіпсуєте відносини. І не перекладайте свої обов'язки на чужі плечі. З непростими справами навряд чи хтось зуміє впоратися краще, ніж ви самі. 

СКОРПІОНИ

День підходить для того, щоб розібратися в собі та своїх почуттях. Також хтось із близьких потребуватиме вашої допомоги, тому зробіть все від вас залежне, щоб підтримати словом чи ділом. А зроблене добро повернеться до вас вже незабаром.

СТРІЛЬЦІ

Тримайтеся подалі від людей, які пропонують заробити легкі гроші. День може піднести приємні сюрпризи в особистому житті – зорі прогнозують вам свіжі відчуття, яких ви зараз дуже потребуєте.

КОЗОРОГИ

У вашому оточенні можуть з'явитися люди з цікавими ідеями та пропозиціями. Вони допоможуть вам познайомитеся з невідомими для вас сторонами життя. 

ВОДОЛІЇ

Бережіть сили та уникайте неприємних людей, оскільки ви будете особливо вразливими та дратівливими. А все це може призвести до стресу.

РИБИ

Якщо у вас не вийде домовитися з потрібною людиною, то відкладіть розмову на деякий час. Почнете наполягати - отримаєте затяжний конфлікт. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень