Усі справи – на потім: 4 знаки Зодіаку, які не люблять працювати

Такі люди – справжнє випробування для колег та керівництва

Робота супроводжує нас практично все життя. Одні люди люблять свою роботу і з задоволенням приділяють їй більшість часу, інші ж - ненавидять місце, куди доводиться приходити, аби заробити грошей.

Астрологи виділяють 4 знаки Зодіаку, які реально не люблять працювати. Представники цих знаків часто відтягують вирішення справи до останнього, але й після цього беруться за неї, не кваплячись.

Водолій

Примхливі та артистичні Водолії у своїх діях вибирають дуже особливий ритм. Зазвичай вони все відкладають, доки не стане занадто пізно. Лінощі – їхнє друге «Я».

Телець

Народжені під цим знаком люблять проводити час у спокої. Вони знають, що у будь-якому випадку їм доведеться йти до досягнення бажаних цілей, але будуть робити це, намагаючись докласти якомога менше зусиль.

Терези

Представники цього знаку дуже волелюбні і вважають за краще працювати самостійно. У них бувають періоди, коли їм хочеться лише відпочивати. Вони не дозволять, аби їх хтось підганяв і змушував працювати.

Стрілець

Оптимістичні та рішучі Стрільці бувають дуже лінивими. Коли справа доходить до того, що потрібно щось почати робити, вони розраховують на людину, яка зробить усю роботу за них.

Джерело: positive vibration

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень