Інтриги та заздрість – Близнятам, небезпека травматизму – Скорпіонам: гороскоп на 3 вересня

А Козорогів чекає сварка через ревнощі

ОВНИ

Зірки застерігають вас від сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Остерігайтеся навіть звичайних подряпин. Бережіть себе і в емоційному плані.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться залучити до своїх проєктів нових партнерів, що дозволить знайти нове джерело заробітку.

БЛИЗНЯТА

Інтриги та заздрість будуть затягувати здійснення планів. Може виникнути необхідність у сприянні впливових осіб – якщо маєте таку можливість, то обов’язково нею скористайтеся.

РАКИ

Контролюйте свої емоції. Намагайтеся менше турбуватися про інших, щоб більше зосередитися на собі. Успішними цього дня будуть справи, пов'язані з дітьми. 

ЛЕВИ

Любовні розчарування допоможуть краще розібратися у власних бажаннях і потребах. Звичайно ж, ви дещо втратите впевненість у собі, однак невдовзі відбудеться подія, яка поверне усе на свої місця.

ДІВИ

Постарайтеся більше часу проводити з коханою людиною – це піде на користь вам обом, оскільки ви зарядите один одного неймовірною енергією. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви будете великодушними та марнотратними. Намагайтеся бути більш розсудливими.

СКОРПІОНИ

Існує велика небезпека травматизму, тому будьте дуже обережні. Можливі несподівані неприємні новини. Вам потрібно відпочити і змінити обстановку.

СТРІЛЬЦІ

У будь-якій справі опирайтеся на партнерів чи друзів - їхні поради допоможуть наблизитися до бажаної мети. Можливі позитивні зміни в особистому житті, проте доведеться довго доводити серйозність своїх намірів коханій людині.

КОЗОРОГИ

Остерігайтеся сварки через ревнощі. Намагайтеся не робити те, за що вам може «прилетіти». Також не починайте зараз нових справ і обмежте фізичні навантаження. 

ВОДОЛІЇ

День важкий, який запам’ятається помилками у роботі та непорозуміннями в особистих стосунках. Нові ідеї та пропозиції можуть призвести до фінансових втрат.  

РИБИ

Можливі різкі й раптові перепади настрою. Особливо обережними повинні бути неврівноважені особи з чутливою нервовою системою, схильні дратуватися через дрібниці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень