Приємні несподіванки – Стрільцям, покровителі – Рибам: гороскоп на 30 серпня

А Козорогам не варто планувати побачення

ОВНИ

Не слухайте, що вам говорять, а дивіться на вчинки людей. Цього дня хтось може ввести вас в оману.

ТЕЛЬЦІ

Цей день відкриє перед вами нові перспективи у роботі. Головне діяти швидко, щоб не лишити шансів конкурентам. Зараз у вас є все для того, щоб домогтися поставленої мети.

БЛИЗНЯТА

Вам вдасться зібрати біля себе чимало однодумців і розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї.

РАКИ

Цього дня можливі конфлікти з домашніми через вашу зайнятість. Обов’язково знайдіть час для близьких, щоб уникнути великого скандалу.

ЛЕВИ

Будь-які знайомства можуть виявитися дуже перспективними та корисними для вашої кар’єри. Намагайтеся справити хороше враження.

ДІВИ

Цього дня всі матимуть до вас діло: хтось вам дорікатиме, хтось вчитиме, хтось просто буде випробовувати ваші нерви. Наберіться терпіння.

ТЕРЕЗИ

У будь-якій ситуації шукайте позитив. А краще тримайтеся ближче до приємних людей, які зможуть вас заспокоїти та надихнути.

СКОРПІОНИ

Вам буде дуже важко зрозуміти поведінку оточуючих. Тому, вам краще відсторонитися від того, що відбувається.

СТРІЛЬЦІ

День буде багатим на приємні події. Намагайтеся не втручатися у те, що вас не стосується, і насолоджуйтеся несподіванками.

КОЗОРОГИ

Зорі не радять вам планувати романтичні побачення, оскільки обставини можуть змінитися в останній момент. Також не варто покладатися на чиюсь думку - приймайте усі рішення самостійно.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви терміново не знайдете впливових однодумців, то ваша справа застрягне на місці. Вам потрібно знайти неординарне рішення, щоб привернути увагу до вашого проєкту.

РИБИ

Вам пощастить у фінансовій сфері завдяки покровителям. Діяти самотужки вам буде значно складніше, тому не відмовляйтеся від допомоги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень