Премія або підвищення – Скорпіонам, успіх і заздрощі колег – Близнятам: гороскоп на 8 вересня

А Терези можуть зіпсувати взаємини з керівництвом

ОВНИ

Цього дня будуть виникати перешкоди, але якщо ви будете наполегливими й підключите логіку, то зумієте їх легко обійти. Зрозумівши хто намагається зіпсувати ваші плани, ви зможете вийти переможцем.

ТЕЛЬЦІ

День ідеальний для колективної роботи, зустрічей і переговорів. В особистих стосунках вас теж чекають лише приємності.

БЛИЗНЯТА

Ваші справи підуть в гору, що викличе заздрість у ваших колег. Намагайтеся не давати волю емоціям. Труднощі можуть виникнути й у відносинах з чиновниками або людьми похилого віку. 

РАКИ

У вас буде шанс зробити щось для кар’єри. Але не через підлабузництво. Зараз важливо менше ділитися інформацією і більше працювати.

ЛЕВИ

Намагайтеся не воювати з долею, а краще підлаштуйтеся під обставини. Якщо щось не виходить - перенесіть на інший день. 

ДІВИ

Гарний час для будь-яких нововведень, для активних дій та великих покупок. Хороший настрій та відмінне самопочуття допоможуть вам завершити важливі справи.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся бути більш терпимими до тих, хто має інші погляди та смаки. Через зайві емоції ви можете втратити прихильність керівництва і колег. 

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте винагороду за свої старання: можлива премія або підвищення. Найближчим часом ви будете затребувані як фахівець. Стосунки з коханими також складатимуться гармонійно. 

СТРІЛЬЦІ

Очікуйте приємних сюрпризів і подарунків. Можливі й серйозні витрати, але гроші будуть витрачені не даремно. Завдяки маленьким хитрощам ви можете добитися гарних результатів у переговорах.

КОЗОРОГИ

Вірогідне отримання неафішованого доходу, спадщини чи страхової виплати. За підтримки покровителів можливі кар’єрні зміни.

ВОДОЛІЇ

Прекрасний день, коли самопочуття і настрій будуть на висоті, а прилив енергії дасть можливість вирішити чимало питань. Можливі цікаві знайомства, несподіване вирішення складних питань і здійснення бажань.

РИБИ

Будьте уважними у виборі партнерів - не виключено, що ви зустрінете людину, з якою пов'яжете своє життя. Саме цього дня може трапитися щось, що серйозно вплине на ваш світогляд і життєві цінності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень