Три знаки Зодіаку, які в старості стають просто нестерпними

Від них хочеться бігти якнайшвидше і якнайдалі

Не секрет, що в старості всі наші негативні риси лише поглиблюються. Ті, хто у молодості були занудами з роками стають взагалі нестерпними. Тому серед літніх людей часто можна знайти «противних і шкідливих».

Але є представники знаків Зодіаку, переплюнути яких не вдасться нікому, інформує Ukr.Media.

Овен

З впертістю Овна нелегко впоратися навіть в їх молодості. Що вже говорити про старість. Овни з віком стають лише більш противними в цьому плані. Переконати їх практично неможливо. Вони будуть повсюдно повчати всіх і кожного. А все тому що у них за плечима життєвий досвід. Всі аргументи будуть розбиті об впертість Овна. Тому краще не сперечатися з ними. Нейтралізувати Овна можна лише, підкинувши їм правильне рішення і вдати, що до цього вони дійшли своїм розумом.

Діва

Головний бич Дів — перфекціонізм. У старості він доходить до абсурду. Діва буде чіплятися з будь-якого приводу, якщо їй щось здасться не ідеальним. Витерпіти таке зможе далеко не кожен. Діви легко будуть виносити мозок оточуючим своїми претензіями з приводу розкиданих шкарпеток і не складених рушників. Нейтралізувати Дів можна лише переключивши їх увагу. Підкиньте їм справу, яка вимагає досконалості і Діви охоче нею займуться.

Терези

Терези вкрай чутливо реагують на появу зморшок. Тому, коли їх стає багато, Терези вже більше не в силах себе стримувати. Їхні страждання нагадують плач Ярославни за колишньою красою. І вислуховувати ці голосіння і стогони доведеться всім близьким. Нейтралізувати Терези можна лише одним способом — говорити, наскільки вони прекрасні у своєму образі. Звичайно вони вам не повірять, але їм буде приємно. Вони хоч тимчасово забудуть про свої переживання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень