Захоплені погляди – Стрільцям, більше такту – Водоліям: гороскоп на 7 вересня

А під Левову дудку танцюватимуть усі

ОВНИ

Ви відчуєте неабиякий прилив енергії, тому у вас не буде ні найменшого приводу нудьгувати. Ви легко зможете розважити і себе, і інших.

ТЕЛЬЦІ

День призначений для того, щоб навести лад. І вдома, і думках, і у планах. Після такого «прибирання» життя заграє новими барвами.

БЛИЗНЯТА

Дозвольте собі з головою зануритися у розмови, особливо з людьми, яких ви не дуже добре знаєте. Обмін ідеями буде вам корисний.

РАКИ

Ваш розум працює немов капкан, коли справа стосується особистого життя. Цього дня усе складеться так, що колишні проблеми більше не будуть вас турбувати.

ЛЕВИ

Ви щедро наділені шармом і здатністю переконувати. Немає нічого дивного в тому, що люди не можуть вам ні в чому відмовити, а цього дня – особливо.

ДІВИ

Ви будете більш відверті, ніж зазвичай. Зорі застерігають: не варто видавати усі свої таємниці.

ТЕРЕЗИ

Незабаром вам доведеться ухвалити серйозне рішення. Слухайте свою інтуїцію, але не беріть усю відповідальність на себе - порадьтеся також з близькими людьми.

СКОРПІОНИ

Не сумнівайтеся довго й переходьте відразу до справи. Ви будете сповнені ентузіазму, а навколо буде чимало цікавих людей, які підкажуть кілька цікавих ідей.

СТРІЛЬЦІ

Ви почуваєтеся неймовірно впевненими. Ваша потужна енергія посилить привабливість. Вас цілий день будуть супроводжувати захоплені погляди.

КОЗОРОГИ

Очікування змін може затягнутися. Зараз найбільше потрібно контролювати те, що відбувається. Якщо будете наполегливими, то зможете швидко знайти потрібний напрямок для змін.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся бути більш тактовними. Особливо, з керівництвом. Будь-які непорозуміння можуть призвести до проблем у кар'єрі та зменшення доходів. В особистому житті постарайтеся не висувати ультиматуми своїм коханим.

РИБИ

Вам доведеться присвятити чимало часу домашнім клопотам, а також проблемам рідних чи друзів. Намагайтеся тверезо оцінити ситуацію і правильне рішення з’явиться саме.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень