Козороги та ще три знаки здатні зіпсувати будь-яке свято

Деколи достатньо одного їхнього погляду, щоб настрій пропав у всіх учасників дійства

РИБИ

Якщо хочете зіпсувати собі й іншим настрій на святі запросіть якомога більше Риб. Це зануди яких світ не бачив! Одні з них весь час на щось ображаються, інші без зупину жаліються. Їм й так погано, а тут ще й ніхто уваги на них не звертає! Просто посеред дійства вони можуть пустити сльозу, бо їм здається що їх ніхто не любить й не хоче розрадити.

ДІВИ

Скучними Дів точно не назвеш, але це ви ще не пробували пролити на них якогось соку. У Діви все має бути правильно й організовано, а ніякі плями у ці плани не входили. Це для них не смішно, й ви будете довго-довго слухати лекцію як треба правильно поводитися, як правильно жити, як гроші заробляти…. І зрештою якою нелегкою працею дісталася їм ця сукня! Яка тепер з плямами…

У тут відкриється прірва, куди полетять поради, як треба готувати страви, бо й це не так, й те не то. Все це Діва говоритиме в голос аж поки не настане мить йти додому.

КОЗОРОГИ

От що вони справді не люблять, так це порожніх слів й зайвих рухів. Тому й не розумують веселощів й танців без приводу.  Козороги здатні спопелити вас лише одним поглядом, якщо щось піде не так. Тому під час свята не загострюйте уваги на їх персоні, а краще знайдіть їм компанію чи співрозмовника, з ким Козороги зможуть провести час  і лишити інших у бурхливому хороводі.

 РАКИ

Раки люблять страждати, але якщо такий настрій до них прийшов під час вашої вечірки, то страждати повинні всі! І без варіантів! Всі мають дізнатися про несправедливість нарахування зарплати, відсутність почуття гумору у боса, сусідську кішку, що нашкодила на його двері….  І якщо один з гостей зможе уникнути цієї «змістовної» розмови, то от інший не відвертиться. Потому всі мусять визнати, що стільки як Раки не страждає ніхто, і взагалі на фоні таких мук танці вже геть не до місця. На тому ваша чудова вечірка й закінчиться….

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень