Романтична зустріч з давньою симпатією – Тельцям, проблеми через нерішучість – Водоліям: гороскоп на 13 вересня

А Козорогів очікує комерційний успіх

ОВНИ

Цього дня зростуть ваші творчі здібності, інтуїція та сексуальність. Будь-яка справа буде даватися легко і принесе хороший результат. Ваші якості відзначать і оцінять оточуючі. День буде насиченим цікавими подіями і в особистому житті. 

ТЕЛЬЦІ

У вас буде можливість проявити всі свої здібності. Винахідливість, шарм і невгамовна фантазія зроблять вас центром уваги й допоможуть вирішити будь-які питання. Цього дня можлива романтична зустріч з давньою симпатією.

БЛИЗНЯТА

Сприятливий день для звернення до державних установ. Також є велика ймовірність поліпшення фінансового становища - виграшу, знахідки чи подарунка. 

РАКИ

Нові справи будуть успішними, проте ваша нерішучість або втручання сторонніх осіб можуть негативно позначитися на результаті. 

ЛЕВИ

Вас чекає зустріч зі старими друзями. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки, бо виникнуть нові.

ДІВИ

У справах проявіть творчий підхід, нестандартний погляд на речі, а також прислухайтеся до колег. Цілком ймовірно, що саме зараз ви знайдете новий спосіб заробітку. 

ТЕРЕЗИ

Зорі сприяють будь-яким починанням і задумам, проте свої плани і наміри потрібно тримати при собі, інакше недруги спробують перекреслити ваші плани.

СКОРПІОНИ

Зараз вам треба бути більш стриманими й обачними, адже можливі серйозні прорахунки у роботі. Не виключено, що вам доведеться вирушити у відрядження.

СТРІЛЬЦІ

Підходьте до будь-якої справи відповідально та серйозно. Сприятливе розташування планет дозволить реалізувати давні ідеї.

КОЗОРОГИ

Один з найбільш сприятливих у комерційному плані днів, коли можлива реалізація всіх ідей і задумів. Ретельно продумані дії, рішучість і наполегливість принесуть успіх. Не виключені цього дня й конфлікти з колегами.

ВОДОЛІЇ

Ваша нерішучість буде заважати у пошуках виходу з неприємної ситуації. Більше впевненості в собі і все вирішиться на вашу користь.

РИБИ

Прораховуйте ситуацію на два ходи вперед і уникнете великого розчарування. Прислухайтеся до кожного слова і аналізуйте усе, що відбувається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень