Екстрасенс назва 5 знаків Зодіаку, яких чекає велике кохання

Настав їхній час!

У вересні зірки будуть прихильно ставитися до всіх романтичних проявів, каже астролог Хаял Алекперов. Але деяким представникам знаків Зодіаку пощастить найбільше і вони зможуть знайти кохання всього свого життя.

Овни

Багато самотніх представників знака в цей період можуть кардинально змінити своє особисте життя. Що ж стосується сімейних Овнів, то у них є всі шанси розпалити стихлу пристрасть у стосунках з новою силою. Головне при цьому – зробити перший крок і здивувати партнера приємним сюрпризом. Повірте, вам не доведеться довго чекати відповідного кроку.

Раки

Цей місяць – вдала можливість Ракам кардинально змінити своє життя. Багато самотніх представників знака в цей період можуть навіть зустріти свою долю. Пам'ятайте: щастя поруч.

Леви

Леви будуть у самому центрі уваги протилежної статі. Можливий початок стосунків як і з давніми знайомими, так і романтичні знайомства, які можуть перерости у міцний союз.

Діви

Представників знака Дів порадують приємними новинами, пов'язаними з особистою сферою стосунків. Цілком ймовірно, що ваш партнер зважиться, нарешті, на серйозний крок, якого ви так давно від нього чекали.

Скорпіони

Вересень порадує самотніх Скорпіонів приємними романтичними знайомствами. Не виключено навіть, що ви зустрінете своє кохання у найнесподіванішому місці. А тому намагайтеся завжди виглядати на всі сто відсотків.

Джерело - УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень