Родинний конфлікт – Овнам, позитивні особисті зміни – Левам: гороскоп на 12 вересня

А в Близнятах прокинеться критикан

ОВНИ

У родині можуть виникнути конфлікти. Намагайтеся не ставати на чийсь бік, а зайняти нейтральну позицію, оскільки можете потрапити комусь під гарячу руку.

ТЕЛЬЦІ

Будьте відвертими з людьми, які вам небайдужі. Будь-який обман чи фальш не залишаться непоміченими.

БЛИЗНЯТА

Зараз не можна діяти поспіхом. Постарайтеся нікого не ображати та не робіть нікому зауважень, хоч вам і кортітиме це зробити.

РАКИ

Цього дня глобальних подій не очікується, а з повсякденними справами ви впораєтеся дуже легко і швидко. Близькі люди потішать розумінням і підтримкою.

ЛЕВИ

Вам потрібно брати ініціативу в свої руки і домагатися бажаного. В особистому житті можуть відбутися позитивні зміни, якщо ви будете більше прислухатися до своєї половинки.

ДІВИ

Ви відчуєте втому, але це не зіпсує вам настрою і не зменшить прагнення допомогти усім. Ймовірні незаплановані витрати, але вони не позначаться на вашому матеріальному становищі.

ТЕРЕЗИ

Можливі цікаві знайомства, які вплинуть на ваше подальше життя. І особисте, і професійне.

СКОРПІОНИ

Цей день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень, а не для конкретних дій. Можлива несподівана, але приємна новина, яка стосуватиметься когось з ваших рідних.

СТРІЛЬЦІ

Не варто цього дня наполягати на своєму, бо програєте. Вам буде важко знайти спільну мову з коханою людиною і навіть через дрібницю може виникнути серйозний конфлікт.

КОЗОРОГИ

Ви отримаєте корисну інформацію, яка надихне вас на нові ідеї. Від спілкування з людьми, які викликають у вас хоч найменший дискомфорт, потрібно відмовитися, навіть якщо ви відчуваєте перед ними зобов'язання. 

ВОДОЛІЇ

Ставте конкретні цілі й не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми. 

РИБИ

Вас нарешті перестануть турбувати і підганяти. Ви зможете відпочити й набратися сил перед нелегким тижнем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень