Родинний конфлікт – Овнам, позитивні особисті зміни – Левам: гороскоп на 12 вересня

А в Близнятах прокинеться критикан

ОВНИ

У родині можуть виникнути конфлікти. Намагайтеся не ставати на чийсь бік, а зайняти нейтральну позицію, оскільки можете потрапити комусь під гарячу руку.

ТЕЛЬЦІ

Будьте відвертими з людьми, які вам небайдужі. Будь-який обман чи фальш не залишаться непоміченими.

БЛИЗНЯТА

Зараз не можна діяти поспіхом. Постарайтеся нікого не ображати та не робіть нікому зауважень, хоч вам і кортітиме це зробити.

РАКИ

Цього дня глобальних подій не очікується, а з повсякденними справами ви впораєтеся дуже легко і швидко. Близькі люди потішать розумінням і підтримкою.

ЛЕВИ

Вам потрібно брати ініціативу в свої руки і домагатися бажаного. В особистому житті можуть відбутися позитивні зміни, якщо ви будете більше прислухатися до своєї половинки.

ДІВИ

Ви відчуєте втому, але це не зіпсує вам настрою і не зменшить прагнення допомогти усім. Ймовірні незаплановані витрати, але вони не позначаться на вашому матеріальному становищі.

ТЕРЕЗИ

Можливі цікаві знайомства, які вплинуть на ваше подальше життя. І особисте, і професійне.

СКОРПІОНИ

Цей день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень, а не для конкретних дій. Можлива несподівана, але приємна новина, яка стосуватиметься когось з ваших рідних.

СТРІЛЬЦІ

Не варто цього дня наполягати на своєму, бо програєте. Вам буде важко знайти спільну мову з коханою людиною і навіть через дрібницю може виникнути серйозний конфлікт.

КОЗОРОГИ

Ви отримаєте корисну інформацію, яка надихне вас на нові ідеї. Від спілкування з людьми, які викликають у вас хоч найменший дискомфорт, потрібно відмовитися, навіть якщо ви відчуваєте перед ними зобов'язання. 

ВОДОЛІЇ

Ставте конкретні цілі й не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми. 

РИБИ

Вас нарешті перестануть турбувати і підганяти. Ви зможете відпочити й набратися сил перед нелегким тижнем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень