Розчарування в друзях – Левам, перевірка – Рибам: гороскоп на 16 вересня

А Терезам вдасться побороти сумніви

ОВНИ

Ви будете надзвичайно розсудливими, тому можете давати поради. Але тільки якщо вас про це попросять.

ТЕЛЬЦІ

Удача посміхнеться представникам творчих професій, учням і викладачам. Ймовірне поліпшення матеріального становища. Цілком можливо, що ви отримаєте пропозицію, яка змусить вас змінити сферу діяльності. 

БЛИЗНЯТА

Зайва підозрілість може призвести до непорозумінь в особистому житті. Намагайтеся не нагнітати, а краще займіться роботою, щоб менше плекати непотрібні думки.

РАКИ

Ймовірно, на роботі вас просто завалять справами, але засмучуватися з цього приводу не варто, оскільки ваші старання будуть помічені та винагороджені.

ЛЕВИ

Не приймайте необдуманих рішень. Не варто змінювати вид діяльності або роботу, оскільки даний період цьому не сприяє. Не виключені розчарування, пов'язані з друзями.

ДІВИ

Цього дня все сприятиме зростанню вашої популярності та авторитету. Ваша думка не залишиться без уваги керівництва. Сприятливий день для зустрічей з коханими та романтичних знайомств.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете перебороти сумніви. Будьте готові до не зовсім доброзичливого ставлення з боку керівництва, однак ваша впевненість у собі дозволить вирішити цю проблему.

СКОРПІОНИ

Вас чекає активний, творчий день, що дозволить проявити свої таланти та здібності у різних сферах діяльності. Також з'явиться можливість легко вирішити професійні питання та дещо покращити матеріальне становище. 

СТРІЛЬЦІ

Цього дня сімейні справи вимагатимуть рішучих дій. У відносинах з домашніми назріває конфліктна ситуація, тому не варто до цього доводити.

КОЗОРОГИ

Зараз ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані - вигода забезпечена будь-який з них. Ймовірно, що вам пощастить вирішити й проблеми в особистому житті. 

ВОДОЛІЇ

Ви будете схильні приймати рішення під впливом емоцій, а це може спровокувати конфлікт. Зате в любовних справах вас очікують приємні сюрпризи. 

РИБИ

Цей день несе як позитивні так і негативні тенденції. Доля перевірить вас на марнославство та гординю. Будьте стриманими у спілкуванні. І намагайтеся уникати ненадійних осіб, навіть якщо вас пов'язувала багаторічна дружба. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень