Астрологи назвали знаки Зодіаку, від яких варто чекати «ножа в спину»

Їх підлість і заздрісність не мають меж

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З дитинства нас вчили, що заздрити іншим не можна. Втім, настанови батьків не завжди допомагають впоратися із власним характером.

Астрологи помітили, що представники деяких знаків Зодіаку надзвичайно тяжко переживають успіхи інших, а іноді можуть і умисно нашкодити об’єкту своєї заздрості.

Скорпіони

Вони просто не можуть змиритися з перевагою інших. Їм життєво необхідно бути найкращими в усьому – кар’єрі, фінансах, чи навіть стосунках.

Ревнива та заздрісна натура Скорпіонів змушує їх всіляко шкодити суперникам, усуваючи зі свого «зоряного» шляху.

Леви

Левів також можна схарактеризувати як персонажів, повністю зациклених на успіху. Проте кар’єрні досягнення для них не настільки важливі, як сфера стосунків.

Вони чекають від партнера постійного захоплення та похвали. У іншому ж випадку починають жахливо ревнувати, показуючи свою темну сторону.

Овни

Представники знаку й самі не проти викликати заздрість. Та в результаті проявляють цю рису куди сильніше за інших.

Адже впевнені у своїй довершеності та вступають у боротьбу із кожним, хто насмілиться із цим посперечатися.

Раки

Раки звикли присвоювати собі кохану людину, не відпускаючи її ні на крок. У пориві ревнощів вони здатні геть на усе, і можуть навіть умисно заподіяти зло своїй другій половинці.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Діви

Народжені змагатися з іншими за місце під сонцем, Діви легко підставляють конкурентів, не задумуючись про наслідки. А все для того, щоб їх укотре визнали найкращими та найталановитішими з поміж усіх.

Така їх натура.

Тельці

Тельці схильні ревнувати своїх партнерів «до кожного стовпа». Особливо вони не люблять розмов про колишніх. Часом такі ревнощі доводять їх до справжнього божевілля.

Тож якщо коханий дасть хоч найменший привід до підозр, почуття Тельця обернуться на жахливу помсту.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень