Серйозні зміни в особистому житті – Ракам, дрібні втрати чи крадіжки – Стрільцям: гороскоп на 20 вересня

А Терези спровокують сварку

ОВНИ

Сприятливий день для активних дій у сфері бізнесу. Не виключена поява впливових осіб, які нададуть допомогу у ваших починаннях. Зараз справи вимагатимуть від вас набагато менше зусиль і часу, ніж ви припускали. 

ТЕЛЬЦІ

Настає час зближення та романтики. Якщо у вас є пара, то влаштуйте особливий вечір. А самотнім представникам знаку бажано більше спілкуватися – так ви отримаєте шанс на цікаве знайомство, яке докорінно може змінити ваше життя.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що вам вдасться розширити свою діяльність і відкрити для себе додаткові джерела заробітку. Бійтеся пліток, чужих порад і наклепів.

РАКИ

Завзятість і твердість позицій допоможуть у роботі. А цього дня ви встигнете зробити на диво багато. А ось в особистому житті ймовірні серйозні зміни - як позитивні, так і негативні. 

ЛЕВИ

Вас чекають приємні сюрпризи і несподіване знайомство. На роботі можливі зміни, однак нехай це вас не турбує, навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними і незрозумілими.

ДІВИ

День не надто сприятливий для тих, хто займається торгівлею. Вам потрібно попрацювати над своїми слабкими місцями – зараз дуже підходящий час.

ТЕРЕЗИ

Щоб уникнути перевитрати енергії краще відмовитися від не надто важливих зустрічей. Утримайтеся також від великих витрат. Можливі прикрі непорозуміння з близькими людьми, причиною яких будете ви.

СКОРПІОНИ

Ваші амбіції можуть все зіпсувати, тому контролюйте себе. Схильність до самозамилування може призвести до серйозних конфліктів з коханими.

СТРІЛЬЦІ

Уважно поставтеся до фінансових операцій і витрат.  Можливі дрібні втрати, крадіжки. Ймовірно, вам запропонують вигідну справу, але з грошима доведеться почекати, оскільки ви не зможете дати блискавичний результат.

КОЗОРОГИ

Ви відчуєте приплив енергії, а тому з ентузіазмом братиметеся за всі справи. Ви будете на висоті і все зробите правильно.

ВОДОЛІЇ

Можливі інтриги через заздрість. Намагайтеся не виставляти напоказ свої здобутки.

РИБИ

У вас накопичилося багато невирішених питань. Можливі й непередбачені проблеми. Постарайтеся зібратися і не витрачайте час на дрібниці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень