Про що найчастіше брешуть різні знаки Зодіаку

Хтось до кінця не говорить правди, а хтось надає розповіді неймовірного забарвлення

ОВНИ

Майже ніколи не обманюють, але полюбляють перебільшувати. Роблять це, щоб викликати інтерес у компанії, яка їх слухає. Овни люблять збрехати, скільки вони витрачають, і що їм довелося пережити. Не ображайтеся на них: вони просто прагнуть вас здивувати.

ТЕЛЬЦІ

Тельці брешуть про свої досягнення на любовному фронті та у фінансах. Причому про кохання чоловіки Тельці брешуть більше. Жінки схильні перебільшувати свої фінансові успіхи. Їм хочеться бути незалежними й успішними. Тому, скоріше, вони брешуть більше собі, ніж іншим.

БЛИЗНЯТА

Цей знак найбільше обманює друзів і близьких. Їм часто не хочеться виконувати свої обіцянки, зізнаватися у власних лінощах й небажанні виходити з дому. Вони вигадують відмовки, щоб не зустрічатися з друзями або ріднею.

РАКИ

Найбільше Раки брешуть про свої справжні почуття. Їм подобається показувати оточенню, що вони не потребують турботи й допомоги. Якщо вони допускаються помилки, то збрешуть, що це - не вони. Тільки вони й розуміють, навіщо це робити, але така вже їхня суть.

ЛЕВИ

Леви обманюють про свої проблеми. Якщо у них все йде догори дриґом, вони запевнятимуть, що у них все окей. Можливо, це й правильно, але зірки радять навчитися приймати поразки. Леви переважно цього робити не вміють.

ДІВИ

Найчастіше Діви брешуть, просто щоб нікого не образити. А виходить навпаки – людина ображається, адже відчуває нещирість. Діви брешуть заради порятунку, а їх за це критикують. Вони не люблять ображати інших, а тому й замовчують якісь факти.

ТЕРЕЗИ

Терези обманюють тоді, як мають когось терміново втішити. Це не можна вважати небезпечною брехнею, але саме Терези так роблять частіше від інших. Якщо вас заспокоюють Терези, пам’ятайте: зараз вони скажуть, що завгодно, аби ви тільки більше не сумували.

СКОРПІОНИ

Цей знак обманює щодо свого ставлення до інших. Причому не тільки словами, але й мімікою і жестами. Вони не хочуть, щоб інші здогадувалися, як насправді Скорпіони вас не люблять. Але виходить у них це не завжди. Уважні це завжди помічають.

СТРІЛЬЦІ

Стрільні обманюють рідше від інших. Це достатньо прямолінійні особистості, але можуть дещо прикрашати розповідь, коли прагнуть справити враження на роботі. Цим людям можна довіряти, але не забувайте, що вони дуже-дуже хитрі.

КОЗОРОГИ

Козороги обманюють, коли кажуть, що не потребують допомоги. Адже якщо вони погодяться на допомогу, то позбудуться статусу самодостатньої особистості. А ще вони брешуть, що у них є справи. Це відбувається, коли їм терміново треба знайти відмовку, щоб не йти кудись або не бачитися з кимось.

ВОДОЛІЇ

Водолії обманюють про свої почуття та хобі. Вони це роблять, щоб показати, що вони в тренді. Найгірше для Водоліїв - здаватися скучним і не цікавим. Вони будуть вигадувати неймовірні історії, тільки аби втримати увагу.

РИБИ

Риби обманюють, щоб їх не змусили щось робити на роботі, чи не обтяжували хатніми справами. Це саме ті люди, які кажуть, що вони захворіли, коли, направду, просто хочуть побути вдома, забувши про роботу, навчання і весь інший світ. Брехати в очі Риби не вміють, а от в чатах і месенджерах вони вас переконають у чому завгодно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень