ТОП-5 знаків Зодіаку, природжених стати найкращим батьком

Дівчата, зверніть увагу

Астрологи впевнені, що турботливість та уважність чоловіка до дітей визначає його знак Зодіаку. Можете довіритися цій теорії, якщо ви вірите гороскопам.

Або ж перевірити це на власному досвіді, якщо маєте знайомих татусів цих знаків Зодіаку.

ТЕЛЬЦІ

Тата, народженого під цим знаком Зодіаку вирізняє те, що він терплячий, практичний і раціональний. А це означає, що він впорається із будь-якими примхами дитини. Завдяки залізній витримці він спокійний в будь-якій ситуації. А життєвий досвід і мудрість допомагають йому вкладати у виховання малюка все найкраще.

З дівчатками татусі-Тельці ніжні й спокійні, з хлопчиками — трішки суворі. Для своїх нащадків такий батько готовий на все!

ДІВИ

Найголовніша чеснота татуся-Діви це те, що для своїх дітей він зверне гори. Він досить суворий, може висловлювати критику на адресу близьких, але робить це досить м'яко.

Іноді батько-Діва буває прискіпливий, але не варто на це ображатися. Його по-справжньому турбує майбутнє дітей, тому він іноді може перегинати палицю.

ТЕРЕЗИ

Такі татусі — справжні естети. Вони цінують красу, з дитинства намагаються прищеплювати дітям любов до мистецтва.

Часом Терези бувають нерішучі та м'якотілі, але все це тому, що вони бояться заподіяти дитині шкоду. Іноді дітки сідають йому на шию, але він дуже швидко присікає це.

КОЗОРОГИ

Якщо такий батько балує дітей, то робить це в міру. В цілому, Козороги досить раціональні й практичні татусі, які практично з пелюшок налаштовують дітей на успіх.

Діти йдуть Козорогу на користь. З суворого і досить жорсткого чоловіка він перетворюється у доброго таточка.

ВОДОЛІЇ

Вони терпіти не можуть жити за розкладом. Але це не заважає бути їм прекрасними батьками. Дух авантюризму і жага пригод тягнуть тата-Водолія у гори, в подорожі, на прогулянки.

Він не сидить вдома і не дозволяє лінуватися своїм дітям. З таким татом не засумуєш!

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень